Problem z oprogramowaniem
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
Problem z oprogramowaniem
Ludzie poradźcie wołam głosem rozpaczy podpisałem wznowiona umowe z ORANGE i wcisnelimi Karte ZTE MF 330 nie znam sie bo wapniaki sie nie znaja, wgrywam oprogramowanie BIZNES EWRYWHERE wiesza sie na poziomie instalowania karty ,pozatem wyskakuje komunikat że Komputer nie widzi urzadzenia sugerującje jako uszkodzone , byłem w salonie sprytny Pan powiedział że mam trzaśniete gniazdo PMCIA co jest bzurą bo korzystałem z Sonny Ericsona GC 75 TONIE BÓPROBLEMÓW, doradźcie bo zastanawiam sie nad Glotroteram OPTION MAX 72 lub NOVATELEM XU 870 czy to co śzmieni ? nadmieniam iż feralną karte zareklamowałem reklamacja została przyjęta i na razie jestem z NIczym a Mam Acera 2400 .......Czy ktoś mi pomoże...?
Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez Gapcio, łącznie zmieniany 1 raz.
- bob
- Guru bezprzewodowy
Re: Problem z oprogramowaniem
Może mieć trochę racji to znaczy gniazdo to może dostarczać zbyt mało prądu.Gapcio pisze:Pan powiedział że mam trzaśniete gniazdo PMCIA
Z kartą Option też możesz mieć problem ( też potrzebuje sporo prądu )
Zawsze przed zakupem trzeba sprawdzić podpinając nowe urządzenie do lapa.
Skorzystaj z wyszukiwarki http://www.bez-kabli.pl/search.php
- DJMETRIX
- Specjalista bezprzewodowy-senior
Re: Problem z oprogramowaniem
Mialem podobny problem ....
Wyłączylem połączenie LAN i wszystko gra.
Do tej pory zastanawiam sie co ma jedno z drugim . . . . ale ważne że jest git !
Wyłączylem połączenie LAN i wszystko gra.
Do tej pory zastanawiam sie co ma jedno z drugim . . . . ale ważne że jest git !

Sony Vaio VPCF11ME - Alcatel One Touch Link Y858 Orange LTE