Corpose pisze:Tak, za wszystko. Wydaje mi się, że to jest 60zł po prostu i oni mają po prostu 1GB... piszesz esy itp. to płacisz. PRZYKŁAD! 1mb = 1zł ... ;d czyli wyślesz 5 smsów po 20gr to masz 1mb mniej transferu.... Jakoś to jest na pewno liczone, ale na pewno drożej.
Proszę, nie rozpowszechniaj takich, za przeproszeniem, bzdur. Błagam, kompromitujesz się, podając za pewnik takie rewelacje. Naprawdę, drodzy forumowicze - jak nie wierzycie, to wykonajcie połączenie z iPlusa i zweryfikujcie np. na eboku bieżące użycie. Będzie opłata za połączenie. iPlus
to nie jest pakiet kwotowy.
Corpose pisze:A i nie wiem Sundance_kid czy wiesz, ale w iPlus 60 jest 40 czy 60 darmowych SMSów, a w iPlus110 jest 80 czy 100 i są chyba do wszystkich sieci.
W iPlus 49/60 (biz. i ind.) jest 20 SMS, a w iPlus 89/110 jest 50 SMS miesięcznie. Do wykorzystania na polskie numery komórkowe. Niewykorzystane SMS przechodzą na 6 kolejnych cykli rozliczeniowych, przy czym najpierw wykorzystujesz najstarszy, czyli ten który teoretycznie przepadnie najwcześniej (a więc z korzyścią dla użytkownika). Wszystko to opisane jest w regulaminie promocji, z której korzystacie lub na stronie iPlus.pl
compile pisze:To jak mam darmowe sms-y a ich nie wykorzystam to będzie więcej mb??
Nie.
A tak na marginesie - pięknie odlecieliśmy od samego głównego tematu, który dotyczył co prawda limitów, ale w Orange...