Moderator: Moderatorzy
Z tego co Mi wiadomo, internet nie chodzi, tym bardziej bezprzewodowy.Damiano pisze:żeby net chodził
Próbowałeś jakieś programy? Tylko pamiętaj, nie nabierz się, że przyspiesza internet, bo żaden program Ci nie da lepszego internetu (np. masz neo 1mb, ściągniesz program i masz 4mb). xD Te programy, co niby przyspieszają internet (zapamiętać!!!) konfigurują tylko twój komputer tak, jak potrafią.Damiano pisze:Czy jest jakiś sposób
Nie wiem czy będzie potrzebne, ale może masz za mały zasięg? Nawet nie napisałeś z czym się łączysz i przez jakiego operatora.Damiano pisze:j/w Czy jest jakiś sposób ? I żeby net chodził jeszcze sprawniej..
Coś mi się wydaje, że Lublin to nie tylko takie małe miasto i chyba łapiesz chociaż UMTS, co? W najgorszym wypadku - EDGE. Ja tam na neta z UMTS chociaż 300kb/s - żeby stało w miejscu bym nie narzekał.Damiano pisze:Skąd: Lublin
Jest poszukaj wDamiano pisze:j/w Czy jest jakiś sposób ?I żeby net chodził jeszcze sprawniej..
![]()
Bardziej za leniaDamiano pisze:Wiem o tym że mnue uważacie juz za nooba...![]()
A ja dodam od Siebie, że Cfosspeed zwalnia połączenie. Przy połączeniach GPRS pomaga, ale kiedy wjedziesz na EDGE - zwalnia o jakieś 5-10kb/s. Ten problem jest na moich dwóch kompach i jeszcze u mojego sąsiada.bob pisze:Spróbuj jeszcze tego:
http://www.pobieralnia.pl/plik-369-cfosspeed-2.12.html
Tylko przestań zakładać nowe tematy.