Pozostałe zagadnienia (sprzętowe i programowe), które nie pasują do powyższych kategorii np. optymalizacja łącza, liczniki danych, bezpieczeństwo w sieci, informacje podstawowe.
Mam problem z BlueConnectem ktoy dotyczy połączenia.Posiadam Modem Huawei E220.Instaluje sie bez problemu wszystko cacy do pewnego momentu.Po kliknięciu w menu
Mobile Managera opcji połącz wyskakuje błąd: Nie mozna połączyc, sprawdz urzadzenie bezprzewodowe lub polaczenie sieciowe Mam windowsa XP. Wie ktos jak naprawic ten problem ??
Ok, jeżeli w Menadżerze urządzeń wszystko jest w porządku to proponuję sobie ustanowić połączenie Dial-up masz tu linka z FAQ'u do świetnego opisu >KILK< i zobaczyć czy teraz będziesz mogł się połączyć przez te połączenie.
Dobry wieczór. Mam pewien problem. Dostałem dzisiaj kartę Micro Sim do blueconnecta. Wcześniej odinstalowałem blueconnecta, wyciągnąłem starą kartę Mico Sim, włożyłem nową i zainstalowałem od nowa blueconnecta. Wszystko ładnie mi wykryło. BC został zainstalowany, Windox Xp go wykrył, wpisałem PIn, ponieważ wyświetliło mi, że jest taka konieczność, ale jak daję połącz to wyskakuje mi napis, że muszę się najpierw zalogować, a łączność jest ograniczona. Kiedy wchodzę w Firefoxa to daję blueconnect oraz opcję, żeby wybrało numer, ale wtedy pojawia się błąd i nie mogę połączyć się z interetem. Czy mam coś skonfigurować? Proszę o pomoc i z góry dziękuję.
W zasadzie to jeśli używasz oprogramowania operatora to nic, poza wprowadzeniem PINu. A karta już jest na pewno aktywna? Bo istnieje taka możliwość, że po prostu jest jeszcze nieaktywna. Trzeba by spróbować jutro, albo zadzwonić na BOK.