to wiele sie nie zmieniloDamiano pisze:Mój pierwszy telefon to ahhhh...Siemens C35
fajny fonik...
Obecnie mam Nokie N73![]()

Moderator: Moderatorzy
to wiele sie nie zmieniloDamiano pisze:Mój pierwszy telefon to ahhhh...Siemens C35
fajny fonik...
Obecnie mam Nokie N73![]()
Dlaczego? Producent na 100% takpluskwa_skarzysko pisze:to wiele sie nie zmienilo
COOOOOO ??!!! Słucham chcesz mi powiedziec że Nokie śa złe??!!pluskwa_skarzysko pisze:tak czy inaczej produkowane w chinach![]()
chodzilo mi bardziej o klasy telefonow...sa porownywalne z telefonami GSM..co innego jakies "zabytek" z 1992 roku nawet z Nokia 3310.
Bardziej wyluzowanego moda to tu chyba nie maDamiano pisze:bob... wyluzuj
Damiano, Damiano tylko nie rozpowiadaj tego .Jaco pisze:Bardziej wyluzowanego moda to tu chyba nie ma
Czyli masz Nokię s55 lub Siemensa 6021Sundance_kid pisze:Ja mam obecnie Nokię 6021. W sumie taki Siemens s55 tylko, że pod innym logo.
Mam i to i to ale obecnie używam 6021. Taki godny następca Siemensa: BT, IRda, modemik, bardzo dobra bateria...Czyli masz Nokię s55 lub Siemensa 6021![]()
bob pisze:Damiano, Damiano tylko nie rozpowiadaj tego .Jaco pisze:Bardziej wyluzowanego moda to tu chyba nie ma![]()
![]()
pewnie:P ŚMIEM twierdzić ze Nokie produkowane na Wegrzech sa gorsze od tych produkowanych w Finlandii!! po reszta telefony z N-ka z przodu są przereklamowane...Damiano pisze:COOOOOO ??!!! Słucham chcesz mi powiedziec że Nokie śa złe??!!pluskwa_skarzysko pisze:tak czy inaczej produkowane w chinach![]()
chodzilo mi bardziej o klasy telefonow...sa porownywalne z telefonami GSM..co innego jakies "zabytek" z 1992 roku nawet z Nokia 3310.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Damiano proszę uspokój sięDamiano pisze:Czy ty człowieku gdzie wiesz są produkowane Nokie ?![]()
Dla mnie mogą być nawet produkowane w domu przez chińczyków. Ważne aby działały poprawnie. Mam już piąty telefon tej firmy http://www.bez-kabli.pl/viewtopic.php?p=45407#45407 i na żaden nie narzekałemDamiano pisze:No jaco.. czy ten gościo wie gdzie są produkowane Nokie?