Osobiście nie sprawdzałem, ale widzę że ludzie wszędzie piszą że NIE trzeba doładowywać.
Oczywiście w regulaminie jest że TRZEBA.
Czyli wychodzi na to że ta firma jest jakaś taka... głupia
Sprawdziłem przed chwilą. Pakiet uruchomił się BEZ DOŁADOWANIA KONTA. Także nie trzeba . Starter za piątkę, rejestrujesz, aplikacja Play i masz dostępny pakiet 200gb za free
PLUSZARD pisze:podpowiecie panowie jak uruchomić usługę 200gb?
i czy to nie przeszkadza jesli mam osobno abonament?
Musisz kupić nowy starter za 5zl np Play odNowa. Zerehestrowac kartę i dodać ja do apki Play24. Potem wchodzisz w zakładkę "dla ciebie" i tam w pakietach internetu jednorazowych masz 200gb.
Musisz kupić nowy starter za 5zl np Play odNowa. Zerehestrowac kartę i dodać ja do apki Play24. Potem wchodzisz w zakładkę "dla ciebie" i tam w pakietach internetu jednorazowych masz 200gb.
dziękuję
ciekawe czy zadziała jesli mam abonamnet w play, ale duzo to nie kosztuje.
dziękuję
ciekawe czy zadziała jesli mam abonamnet w play, ale duzo to nie kosztuje.
Abonament swoją drogą a to swoją. Myślę że to ze sobą nie będzie w żaden sposób kolidować
Pewnie że dobry, na wiosce 5 km od eNB5715 w agregacji LTE2100+1800+800 hula po 1500Mb/s, konkurencja czyli pozostała trójka 30-50 razy wolniej, karta za 3 zł i 200GB/m-c więc użytkownicy od dziś zaczynają szaleństwo. No i wreszcie mogą sobie pogadać ze znajomymi po VoWiFi bez latania po działce w poszukiwaniu kreski zasięgu w Orange. Sąsiedzi schodzą się żeby zobaczyć ten cud na ich wiosce.
Ech, chyba właśnie wprowadzili zmianę i doładowania 10 zł są wymagane. Aktywowałem nową kartę i nie mogłem uruchomić pakietu 200 GB, kazało mi zaktualizować aplikację. Po zaktualizowaniu aplikacji nie aktywowało mi 200 gb, wyskakuje błąd "Nie udało się włączyć usługi".
Spróbuję jeszcze jutro…
ramonramirez pisze:Ech, chyba właśnie wprowadzili zmianę i doładowania 10 zł są wymagane. Aktywowałem nową kartę i nie mogłem uruchomić pakietu 200 GB, kazało mi zaktualizować aplikację. Po zaktualizowaniu aplikacji nie aktywowało mi 200 gb, wyskakuje błąd "Nie udało się włączyć usługi".
Spróbuję jeszcze jutro…
Robiłeś w aplikacji androida czy IOS?
Ktoś jeszcze może to potwierdzić że trzeba doładować?
ramonramirez pisze:iOS. Nie wiem, czy chodzi o doładowanie, po prostu usługa się nie włącza.
Gdyby chodziło o doładowanie, to by wyskakiwał komunikat o doładowaniu. Taryfa OdNowa? Kiedy uruchomiona? Trzeba odczekać kilka godzin, aż numer odświeży się w appce.
Taryfa Od Nowa rejestrowana kilka dni temu, od dawna widoczna w appce. Sim dziś włożony do telefonu i aktywowany. Wpłaciłem 10 zł i bez zmian. Na czacie PLAY przed chwilą kazali mi dać wszystkie zgody marketingowe i odczekać 15 minut. Czekam.
Ja tam żadnych zgód marketingowych w appce nigdy nie aktywowałem. A każda karta OdNowa zadziałała. Z ciekawości sprawdziłem i wszystko odznaczone. Nie tu leży problem. Spróbuj zmienić taryfę na inną i wrócić na OdNowa. Może coś nie załapało. To raczej problem techniczny.
Nie działa na wersji P24 9.1.1 , wymagana jest aktualizacji do wersji 9.2.1 która pojawiła się 10.11.2022, nie jest dostępna na GOOGLE PLAY. Nalezy pobrać ją z https://play24.pl.aptoide.com/app i zainstalować.Po aktualizacji do wersji 9.2.1 zyskujemy na P24 możliwość uruchomienia pakietu 200GB bez doładowania.
Jeśli ktoś nie chce pobierać z Aptoide to musi czekać na aktualizację ba GOOGLE PLAY.