Internet w Krościenku nad Dunajcem
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
Internet w Krościenku nad Dunajcem
Witam przeprowadzam się do Krościenka nad Dunajcem i mam zamiar wziąć sobie mobilny internet. I mam teraz parę pytań.
1. Jaki operator będzie miał tam najlepszy zasięg.
2. Jaką kartę polecacie do laptopa.
Dziękuję za pomoc.
1. Jaki operator będzie miał tam najlepszy zasięg.
2. Jaką kartę polecacie do laptopa.
Dziękuję za pomoc.
- DJ1910
- Specjalista bezprzewodowy-senior
Re: Internet w Krościenku nad Dunajcem
poczytaj dobrze forum, a jedyna rada jaka znajdziesz bedzie to, byś sprawdził to sam.
Kup prepaidy orange i plusa, wytestuj najpierw z telefonem, albo idź do salonu i każ im pokazać jak to działa, wtedy bedziesz wiedział co i jak
tutaj nikt Ci nie podpowie jaki masz zasieg tu albo tam, po prostu sie tak nie da
Kup prepaidy orange i plusa, wytestuj najpierw z telefonem, albo idź do salonu i każ im pokazać jak to działa, wtedy bedziesz wiedział co i jak
tutaj nikt Ci nie podpowie jaki masz zasieg tu albo tam, po prostu sie tak nie da
-
- Początkujący użytkownik forum
No właśnie nie wiem co wziąć, pierwszy raz będę tam dopiero za tydzień a kupować prepaidy to też nie za bardzo. Interesuje mnie karta do laptopa bo z niego będę głównie korzystał.DJ1910 pisze:poczytaj dobrze forum, a jedyna rada jaka znajdziesz bedzie to, byś sprawdził to sam.
-
- Stary bywalec bezprzewodowy
Prepaidy na czas testów tylko a potem jak już przetestujesz, to możesz pojechać do salonu danego opa i umówić się na test z przedstawicielem (o ile będą chcieli Ci iść na rękę) i potem dopiero podpisać umowę.modoc pisze:kupować prepaidy to też nie za bardzo
Pozdr, (R) BliSki. (tm)
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
- Sundance_kid
- Guru bezprzewodowy
Lepiej potestować niż zostać potem z dwuletnią umową na sredniodziałającą usługę.modoc pisze:kupować prepaidy to też nie za bardzo.
- bob
- Guru bezprzewodowy
Święte słowa proszę Pani.Sundance_kid pisze:Lepiej potestować niż zostać potem z dwuletnią umową