Jak sprawuje się u Ciebie ten ZOWEE?
Ciekawe czy Aktualizacja będzie w przyszłości?
Moderator: Moderatorzy
ZTE MC888 5G czasami nie będzie radził sobie lepiej ?onken pisze:Czyli przeciążony nadajnik
Jakie masz oprogramowanie w MC888 ?Zeusek pisze: Podejrzewam że mój ma ukryte te pasma i softwarowo da się je uaktywnić ale widać ZTE nie widzi takiej potrzeby.
sory -zdublowałem postmati33 pisze:Zeusek pisze: Podejrzewam że mój ma ukryte te pasma i softwarowo da się je uaktywnić ale widać ZTE nie widzi takiej potrzeby.
Zeusek pisze:Tak, Plus ma najwięcej pasm ale one są i tak nieużywane w Polsce. Plus nie wykorzystuje N38 i działa na N41.
Podejrzewam że mój ma ukryte te pasma i softwarowo da się je uaktywnić ale widać ZTE nie widzi takiej potrzeby.
Karta SIM PlayZeusek pisze:04 końcówka, o ile pamiętam to te od Plus mają już 08.
Powinno działać, nikt nie zakłada blokad na operatora.
Zeusek pisze:04 końcówka, o ile pamiętam to te od Plus mają już 08.
.
Hasło do panelu administracji zostało wymuszone do zmiany przy pierwszym logowaniu się do Routera MC888 , hasła wifi nie zmieniałem .Zeusek pisze: Ps. Zmieniłeś chyba hasło do administracji i wi-fi z domyślnego ?!
Czy w ZTE MC888 te funkcje są wycięte?Zeusek pisze:Każdy operator modyfikuje trochę oprogramowanie pod swoją sieć, obecnie najwięcej pasm oferuje Plus. Osobiście nie chciałem grzebania operatorów w oprogramowaniu i kupiłem ze sklepu ZTE.
Jeśli chcesz kupować od tych operatorów to czytając to forum bym wybrał od Plus.
Jednak są aktywne te funkcje ale w innym pod-menuZeusek pisze:MC888 kupiony ze strony ZTE nie ma wycięte trybu nocnego i wi-fi, sam korzystam z tego i to jest dobra rzecz.
Co do pasm to tylko od Plasa mają ich najwięcej.
W skrócie mówiąc, coś za coś