bitcomet na iplus problem
Moderator: Moderatorzy
-
- Stały użytkownik forum
bitcomet na iplus problem
nie za bardzo mi dziala bitcomet na iplusie. Sciaga przez chwile i zaraz przestaje... nie wiecie moze czy da sie go jakos skonfigurowac zeby lepiej dzialal?
- draconair
- Stały użytkownik forum
Re: bitcomet na iplus problem
imo jeżeli nie masz publicznego ip to zmień bircometa na bitspirit, zdecydowanie lepszy [ a nawet jak masz publiczne ip to nie zaszkoddzi xD ] ...
dalej ... zależy co chcesz ściągnąć, jeżeli jest mało seedów a dużo peerów to zapomnij o ludzkim ściąganiu, linki do torrentów trzeba pozyskiwac na odpowiednich serwisach ... a takie to są raczej tylko dla wybranych :-)
dla przykładu dobry link do anime noein ep18 ściągał mi się bardzo ładnie z prędkościami ~10kB bez większych przerw, to samo ost do mai otome :-)
dalej ... zależy co chcesz ściągnąć, jeżeli jest mało seedów a dużo peerów to zapomnij o ludzkim ściąganiu, linki do torrentów trzeba pozyskiwac na odpowiednich serwisach ... a takie to są raczej tylko dla wybranych :-)
dla przykładu dobry link do anime noein ep18 ściągał mi się bardzo ładnie z prędkościami ~10kB bez większych przerw, to samo ost do mai otome :-)
Plus LTE
Orange VDSL
Orange VDSL
-
- Początkujący użytkownik forum
Mi z kolei dobrze sciaga na BitComecie. W BitSpierit zasysa za duzo danych niz sam plik (w BitComecie tak samo z tego co zauwazylem, lecz roznica w moim przypdaku byla o 2MB tego samego pliku w BitSpiricie ).
-
- Specjalista bezprzewodowy-senior
problemów z bitcometem nie miałem żadnych, chociaż duożo nie ściągałem
...a po chwili znów zasysa- wydaje mi się że to wina wysokich pingówmichal_99 pisze:Sciaga przez chwile i zaraz przestaje