bitcomet na iplus problem

Pozostałe zagadnienia (sprzętowe i programowe), które nie pasują do powyższych kategorii np. optymalizacja łącza, liczniki danych, bezpieczeństwo w sieci, informacje podstawowe.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
michal_99
Stały użytkownik forum

bitcomet na iplus problem

Post autor: michal_99 »

nie za bardzo mi dziala bitcomet na iplusie. Sciaga przez chwile i zaraz przestaje... nie wiecie moze czy da sie go jakos skonfigurowac zeby lepiej dzialal?
Awatar użytkownika
draconair
Stały użytkownik forum

Re: bitcomet na iplus problem

Post autor: draconair »

imo jeżeli nie masz publicznego ip to zmień bircometa na bitspirit, zdecydowanie lepszy [ a nawet jak masz publiczne ip to nie zaszkoddzi xD ] ...

dalej ... zależy co chcesz ściągnąć, jeżeli jest mało seedów a dużo peerów to zapomnij o ludzkim ściąganiu, linki do torrentów trzeba pozyskiwac na odpowiednich serwisach ... a takie to są raczej tylko dla wybranych :-)

dla przykładu dobry link do anime noein ep18 ściągał mi się bardzo ładnie z prędkościami ~10kB bez większych przerw, to samo ost do mai otome :-)
Plus LTE
Orange VDSL
borysekman
Początkujący użytkownik forum

Post autor: borysekman »

Mi z kolei dobrze sciaga na BitComecie. W BitSpierit zasysa za duzo danych niz sam plik (w BitComecie tak samo z tego co zauwazylem, lecz roznica w moim przypdaku byla o 2MB tego samego pliku w BitSpiricie ).
Boras
Specjalista bezprzewodowy-senior

Post autor: Boras »

problemów z bitcometem nie miałem żadnych, chociaż duożo nie ściągałem
michal_99 pisze:Sciaga przez chwile i zaraz przestaje
...a po chwili znów zasysa- wydaje mi się że to wina wysokich pingów
ODPOWIEDZ