a to podobno tylko Czarnobyl nas wykańcza

Należałoby użyć słów uznanych powszechnie za obraźliwe.
edit: spoko Jaco, nie zamierzam tego robić (patrz niżej)
Moderator: Moderatorzy
Jarek no.1 pisze:Należałoby użyć słów uznanych powszechnie za obraźliwe.
Ponaglenie to w ogole przyjdzie jeszcze szybciej. Jak tylko o tym pomyslisz, pewnie juz wyslali jak to Jaco na forum napisal. I to zwykla poczta, przesylka ekonomiczna - dojdzie jutro.Jaco pisze:Jak nie zapłacisz abonamentu nie będą czekać dwa tygodnie na wpłatę tylko na drugi dzień ci wyłączą
Spoko, jutro piątek a potem weekendDamiano pisze:Weście bo mam doła
A dowodzik jest?Damiano pisze:PS: Dajcie browara...![]()
Damiano pisze:Dajcie browara...
BezalkoholoweSundance_kid pisze:A dowodzik jest?
Damiano mieszka w Krasnymstawie i nie potrzebuje żadnych dowodzików, żeby zassysać piweczko.Sundance_kid pisze:A dowodzik jest?
Literówki czy litrówki?Jo_gurt pisze:literowki
pol-litrowki (0,5L) piwa ;P oj kiepsko sie dzisiaj czuje a jade do wawy pociagiem. NetopszeLiterówki czy litrówki?
Jak ja kiedyś na podwyżkę.... i nie doczekałem się, zmieniłem pracęDamiano pisze:Czekam dalej
Ej Damiano, to ile Twoja siostra ma lat, że tak się zna na tych wszystkich polsatach ?Damiano pisze:siostra mówi że jak mi może przyjść Umowa...
To może zadzwoń jeszcze sobie do tego Polsatu bo ja to już się pogubiłem w tym temacie jak to ma być.Damiano pisze:Ma 27 lat![]()
No nie wiem mówi że w Erze tak jest
... lub uzupełnienie tejże umowy o nowe okoliczności wynikłe z rozszerzenia ( lub wręcz przeciwnie ) oferty.BliSki pisze:pisemna zmiana warunków do jakiejś umowy.
Jeśli nie chcesz to nie musisz.Damiano pisze:Czyli.. Musze to podpisać czy co...
Powinni Ci wysłać a Ty podpisać jeśli zgadzasz się z jego treścią.Damiano pisze:oni ten aneks wysyłają do mnie czy właśnie tylko tam zmieniaja..?