Wszystkim Forumowiczom dziękuję za miło spędzony tutaj czas.
Życzę owocnych dyskusji i ciągłego, dalszego rozwoju Forum.
PS: w szukajce nic na temat likwidacji konta nie znalazłem, decyzję pozostawiam Adminowi.
Znikam

Moderator: Moderatorzy
Ach na neostrada, juz wszedzie dotarlaDamiano pisze:A może chłopak nie ma już internetu bezprzewodowego...
My również dziękujemy ale zdradź nam rąbek tajemnicy co jest powodem?Jarek no.1 pisze:Wszystkim Forumowiczom dziękuję za miło spędzony tutaj czas
Jak się ma stałe łącze zawsze można mieć WiFi - czyli dalej bez kabli.Damiano pisze:A może chłopak nie ma już internetu bezprzewodowego
Ja jednak liczę, że wszystko się ułoży i że wrócisz do nas. Czekamy z niecierpliwością.Jarek no.1 pisze:To sprawa zupełnie prywatna, która nie wiadomo jak długo potrwa
I to się chwali. Teraz całkowicie rozumiemy motywy.Jarek no.1 pisze:Wolałem napisać oficjalnie że odchodzę niż zniknąć bez pożegnania
Czekamy na powrótJarek no.1 pisze:To sprawa zupełnie prywatna, która nie wiadomo jak długo potrwa.
Fajnie to wyszło.no.1, mój ulubiony user.
Jesteś bo inaczej to już dawno banicja by była.Damiano pisze:bob... Coś ty powiedział.. myślałem że to ja jestem twoim ulubionym userem..
Popłakałem się ze szczęściabob pisze:Jarek no.1, mój ulubiony user.![]()
Czekam na powrót.
Jarek no.1 pisze: Będę mógł jednak tu zaglądać w okolicach weekedów, przynajmniej teraz,.
Jarek no.1 pisze:Będę mógł jednak tu zaglądać w okolicach weekedów, przynajmniej teraz
Sundance_kid pisze:![]()
![]()
![]()
i więcej buziek :BliSki pisze:![]()
super