![:]](./images/smilies/splash.gif)
bob idź się prześpij.
Moderator: Moderatorzy
???ja.michal pisze:Wszyscy wiedzą jak to jest jak pośpisz
Jak pośpisz to dobrze gadasz.bob pisze:???
Wtedy nie chciało mi się jeszcze spać ale teraz to już tak.Wysłany: Dzisiaj 19:04
To narasta i nie jesteś świadom.bob pisze:Wtedy nie chciało mi się jeszcze spać ale teraz to już tak.
ja.michal, ja tu obowiązki muszę pełnić a Ty mi tu gitarę ...ja.michal pisze:To narasta i nie jesteś świadom
SpokoMichał ja tu obowiązki muszę pełnić a Ty mi tu gitarę ...
No masz, pewnie jest Was więcej jak myślę.ja.michal pisze:Widzę, że wsparcie mam.
Przecież nie popadłem w rozstrój nerwowy, a już nie z powodu Ciebie czy Damiano.ja.michal pisze:SpokojniePrzecież to żarty i zabawa.
Nic z tych rzeczy ale dzięki, że się martwisz.ja.michal pisze:bob, jak coś z kobitą to wal śmiało!
Ten dział jest od żartów i nie oto chodzi Damiano. Chodzi o to, że często o temat alkoholu zahaczasz i sporo spamujesz na forum.Damiano pisze:Przecież tylko żartowałem i już ostrzeżenie...
i tego typu rzeczy, których tu coraz więcej zamieszczasz. Więcej nie będę tu pisał bo to nie w temacie rozbawiania już jest. Napisz do administratora BliSkiego a on Ci wytłumaczy o co generalnie chodzi jeśli nadal się nie domyślasz.Damiano pisze:jak się napije
Trzeba sobie pomagać!bob pisze:Nic z tych rzeczy ale dzięki, że się martwisz.![]()
To ja nie wnikam.Co do Damiano to on sam wie o co chodzi.
Mi raczej w takich sprawach pomaga kobieta. Ale raz jeszcze dziękuję za propozycję.ja.michal pisze:Trzeba sobie pomagać!
bob, chyba źle zrozumiałeś.bob pisze:Mi raczej w takich sprawach pomaga kobieta. Ale raz jeszcze dziękuję za propozycję.
Luźne, ale zabawne (chyba).Założyłem wątek aby rozbawić forum a tu luźne gadki.
Oj przepraszam faktycznie pewnie śpiący jestem.ja.michal pisze:bob, chyba źle zrozumiałeś.
Może poważnie na dobrą poduszkę zrzucimy sie?Oj przepraszam faktycznie pewnie śpiący jestem.
Bob może nie ale mnie drażniszBOB... Jejku, mam nadzieje że się nie wkurzyłeś na mnie, no ok może trochę przesadziłem, sorry
Teraz chyba to jest najlepsze rozwiązanie a tym czasem dobranoc wszystkim.ja.michal pisze:Może poważnie na dobrą poduszkę zrzucimy sie?
Dobra wyspałem się to co masz jeszcze do powiedzenia ja.michal ?ja.michal pisze:Może poważnie na dobrą poduszkę zrzucimy sie?
A może tak a może nie?Damiano pisze:To BOB.. całymi nocami śni o niej czy co..?
Jest cały czas na forum jak przykładny moderatorDamiano pisze:Czekajcie jak tylko przyjdzie tu.... Sundance_kid... to się wnerwi
Wzbudzam lęk, że wszyscy uciekaja gdziekolwiek sie pojawię?Damiano pisze:OOO.... to ja już uciekam....![]()
for me ArgentinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaDamiano pisze:Don't Cry
Damiano, temat jest czysto hipotetycznym założeniem być może wykluczających się procesów w retrospektywnym ujęciu rzeczywistości. Tak czy inaczej czysta hipoteza w formie surrealistycznej treści nie ma prawa bytu nawet jeśli dobrze przeanalizujemy behawiorystykę współczesnego człowieka. Wszystkie te procesy zachodzące tak czy inaczej w czasach ogólnej indoktrynacji i całkowitej duchowej prostytucji i rozpadu wartości podstawowych będzie bardzo ciężko tu wyjaśnić choćby ze względy na wykluczanie się pewnych wydawałoby się anormalnych zjawisk. Nie sposób też w przystępny sposób ująć w trzech słowach w jaki sposób pewne procesy myślowe mogą wpływać na projekcje zdewaluowanych przyjętych przez ogół społeczeństwa zasad moralnych.Damiano pisze:Dlaczego w temat jest pt. "Sen BOBA o Sundance_kid...?Nie czaje tego...?