[ Dodano: 2008-02-26, 12:22 ]
Nadal mamDamiano pisze:Podobno miałaś Fotkę na Naszej-Klasie... Ale teraz chyba nie masz... Tak mówi Mikołaj

Moderator: Moderatorzy
Nadal mamDamiano pisze:Podobno miałaś Fotkę na Naszej-Klasie... Ale teraz chyba nie masz... Tak mówi Mikołaj
Joanna Zgierz. AmenDamiano pisze:Podaj mi Twoje imię i skąd jesteś to mi wystarczy
Schodzimy na psyBliSki pisze:Chwilę człowieka nie ma a co tu się dzieje?![]()
Coś przyroda wariuje to fakt, chyba przez tego sputnika co go zestrzelili, idę ja dzisiaj proszę Państwa po chlebek, patrzę a tu sąsiad na trawniku wędką wywija, spinning normalnie, no węglóweczka, blacha na żyłce i rzuca, potem zwija... znaczy się holuje, ludzie z balkonów patrzą....BliSki pisze:Chwilę człowieka nie ma a co tu się dzieje?
Ameryka Panie same wariaty.Jarek no.1 pisze:A mówią ludziska że cudów nie ma...
Dokładnie.BliSki pisze:Chwilę człowieka nie ma a co tu się dzieje?
![]()
![]()
Ok, ok, ale słówka fajne wymyśliłeś "aziomowy".ja.michal pisze:Ja jestem a-ziomowy raczej.
Tylko ja mam do tego prawo więc wypraszam sobie takie teksty.ja.michal pisze:No chyba, żeSundance_kid nie ma nic przeciwko jak połowa forum o niej śni.![]()
bob pisze:słówka fajne wymyśliłeś "aziomowy".
bob pisze:Tylko ja mam do tego prawo
A może nie ona tylko onja.michal pisze:Ona jedna jest a nas facetów ile?![]()
Zeby jeszcze wiedzieli o czym śniąja.michal pisze:No chyba, żeSundance_kid nie ma nic przeciwko jak połowa forum o niej śni.![]()
![]()
Wyjazd gdzieś gdzie jest ciepło dla mnie i dla drugiej osobybob pisze:to co mam niby jeszcze wykupić ?
Sam go stworzyłes to teraz cierpbob pisze:tytuł tego wielkiego projektu
Nie chciałem już dalej pisać... ;]Sundance_kid pisze:A może nie ona tylko on![]()
Sundance_kid pisze:Zeby jeszcze wiedzieli o czym śnią
O przepraszam ja tam widzę, że autorem jest ja.michalSundance_kid pisze:Sam go stworzyłes to teraz cierp
Wszędzie jeździsz z koleżanką ?Sundance_kid pisze:Wyjazd gdzieś gdzie jest ciepło dla mnie i dla drugiej osoby
I ja.michal może edytować postybob pisze:O przepraszam ja tam widzę, że autorem jest ja.michal![]()
No a co żes myślał? Że z kolegą?Wszędzie jeździsz z koleżanką ?
O czymja.michal pisze:Nie chciałem już dalej pisać... ;]
Sorry pogubiłem się...O przepraszam ja tam widzę, że autorem jest ja.michal![]()
HeheSundance_kid pisze:http://profile.myspace.co...endid=115743017
Telefon teraz do negocjatora ostatecznego?Ale juz wiem kto mi nicka na myspace podprowadził
Byłeś dzisiaj na wykładach.ja.michal pisze:Telefon teraz do negocjatora ostatecznego?
Damiano pisze:Ja.... i..... ja.michal.... rządzimy w tym temacie...![]()
Prawda Ziomalu Michał...?
![]()
Cieszy się z tego, bo jak zaraz bob czy ja wciśniemyDamiano pisze:Z czego sie cieszysz BOB...My w tym temacie rządzimy i tyle