WPmobi pracuje w roamingu Orange. Nie lubię orange, ale wpmobi starter zamówiłem. Zobaczymy jak to chodzi i czy w ogóle chodzi przez komputer.
![:]](./images/smilies/splash.gif)
Moderator: Moderatorzy
Interesujące, interesujące...ja.michal pisze:stawka wynosi 0,06gr za 150KB wysłanych/odebranych danych. Przy doładowaniach za 5zł konto jest ważne na odbieranie i wykonywanie połączeń przez 30 dni
Czyli jak dobrze pamiętam.ja.michal pisze:I 0,06 zł. za 150KB to przy najmniejszym doładowaniu
No tak, jest to na tyle oczywiste, ze nawet tego nie wyłapałemja.michal pisze:Tam przy stawkach powinno być zł zamiast gr. Poprawiłem pierwszy post
O ile nie ma jakiejś blokady na APN,że działa tylko WWW WP...BliSki pisze:Może warto się tym zainteresować?
Dowiem się myślę do 72 godzin.Patryk_ pisze:Jeśli działa normalnie na komputerze
Raczej nie (screen). Na wp (mobilne) masz dodatkowo 100MB dodatkowo.Patryk_ pisze:O ile nie ma jakiejś blokady na APN,że działa tylko WWW WP...
W TT bardziej boli. Tu tylko 6gr.BliSki pisze:Trochę to rozpoczete 150K będzie bolalo, znam to z tak~taka.
To w TT tak jest?BliSki pisze:osobne naliczanie up i down.
Jeżeli dobrze pamiętam, to tak jest, dlatego boli dwa razy. Ale może coś się zmieniło, bo przestałem już korzystać z TT i na przesył danych mam SimDatę w terenie. Niestety mimo moich starań operator TT czyli Era nie lubi swoich klientów.ja.michal pisze:To w TT tak jest?
BO mają bardzo dobre. Stawki za połączenia bolą bardzo, to fakt.BliSki pisze:Niestety mimo moich starań operator TT czyli Era nie lubi swoich klientów.
Nie rozumiem co miałeś na myśli pisząc, że mają bardzo dobre... napisze na PWja.michal pisze:BO mają bardzo dobre
Ja już nie mogę się doczekać.ja.michal pisze:Jak dojdzie wpmobi to napiszę co i jak
Odzyskałeś ją po przejściu całej drogi pokarmowej ?ja.michal pisze:katy sim WPmobi ma dobre bo jak mi wpadła do puszki z brzoskwiniami to działa dalej.
Jak napisałem wpadła do puszki. Nie została zjedzona.Odzyskałeś ją po przejściu całej drogi pokarmowej ?
Kod: Zaznacz cały
Nie upominaj mnie. :cwaniak:
Kto poszedł spać??ja.michal pisze:A kto ma?Admin spać poszedł.
Powiem tak. Mi to odpowiada. Za wyższe doładowania jest bonus, który wchodzi do normalnej puli czyli do wykorzystania na wszystko. Po drugie dla mnie bardzo wygodne jest przedłużanie konta za 5zł na 30 dni.Czytam te Twoje opisy o WPmobi i widzę, że nie jest tak rózowo
I z tego względu chyba pokuszę się o starter.ja.michal pisze:Ogólnie uważam, że to dość dobra oferta na sporadyczne używanie internetu
A jednak, tak coś przeczuwałem...ja.michal pisze:Niestety nie da się za to karty zamówić. To są środki do wykorzystania tylko w sieci WPmobi. Niestety