Mam gdzies kilka programow do robienia wizytowek, jutro znajde i bede tworzylbob pisze:Myślałem nad jakąś zmianą biorąc pod uwagę, że technologie poszły naprzód.

Moderator: Moderatorzy
Mam gdzies kilka programow do robienia wizytowek, jutro znajde i bede tworzylbob pisze:Myślałem nad jakąś zmianą biorąc pod uwagę, że technologie poszły naprzód.
To jest postawa godna naśladowania.luki19910221 pisze:Mam gdzies kilka programow do robienia wizytowek, jutro znajde i bede tworzyl
Motywujesz mnie do dzialaniabob pisze:To jest postawa godna naśladowania.
Myślę że w tych 2 słowach "bez kabli" jest "zaklęta" pewna moc i dwuznaczność, to u czytającego sprowokuje pewną ciekawość do zajrzenia na forum.BliSki pisze:Forum użytkowników internetu bezprzewodowego
U jednych sprowokuje u innych nie. Ja jak mam jakieś ulotki w których nie wiem o co z góry chodzi, to lądują domyślnie w koszu. Ktoś, kto dostanie taką wizytówkę powinien moim zdaniem z góry wiedzieć czego się spodziewać, a zakładam, że wręczamy je nie masowo tylko osobom, które tego potrzebują tylko bez zbędnych słów.Jarek no.1 pisze:to u czytającego sprowokuje pewną ciekawość do zajrzenia na forum
postaram sie jeszcze bardziejluki19910221, bardzo ładne.
dobry pomysłbob pisze:Można jeszcze dodać słowo Sferia i HSUPA
Uuuu to teraz projekcik będzie nie do przebicia.luki19910221 pisze:postaram sie jeszcze bardziej
Wizytowka tylko jak juz mowilem:Jarek no.1 pisze:Bardzo ładnie, tylko że to jest ulotka a nie wizytówka.
luki19910221 pisze:te wizytowki robione w Microsoft Publisher, w którym jakosc jest oczywiscie duzo lepsza
Ale ja mam refleks.luki19910221 pisze:no i poprawka
Samo GSM to jakoś tak staromodnie brzmi.Jarek no.1 pisze:zamiast wymieniać te wszystkie gprs, edge..., wystarczy napisać GSM.
Na personalnej nie, ale reklamowej to czego tu się wstydzić ?Jarek no.1 pisze:Na wizytówce nie pisze się że: "mamy 5 tysięcy ...."
To dajcie jakies propozycje haselJarek no.1 pisze:Na wizytówce nie pisze się że: "mamy 5 tysięcy ...."
To nie chodzi o wstyd tylko o zasady, wizytówka to wizytówka a ulotka to ulotka, mają swoją odrębność i podział.bob pisze:Na personalnej nie, ale reklamowej to czego tu się wstydzić
Ja jestem za takim zapisem czyli HSDPA/HSUPA. O ile sporo osób wie co to HSDPA, to już HSPA czy tym bardziej HSxPA nic im nie powie.bob pisze:Ten HSUPA to można dać tak :
HSPA (HSDPA/HSUPA)
Tak, ale to też nie będzie klasyczna wizytówka tylko cos w rodzaju reklamy, wiec chyba taka forma może być do przyjęcia? Bo mi wstępny projekt się podoba.Jarek no.1 pisze:To nie chodzi o wstyd tylko o zasady, wizytówka to wizytówka a ulotka to ulotka, mają swoją odrębność i podział.
A ja bym jednak to wymienił. Może nie tak w słupku tylko część obok siebie. A to dlatego, że cześć osób GSM kojarzy tylko z telefonami a GPRS/EDGE to dla nich inna magia i po tym poznają przesył danych.Jarek no.1 pisze:Na coś się trzeba zdecydować, poza tym zamiast wymieniać te wszystkie gprs, edge..., wystarczy napisać GSM
Ok, logiczne im jaśniej tym lepiej.bob pisze:]Ja jestem za takim zapisem czyli HSDPA/HSUPA. O ile sporo osób wie co to HSDPA, to już HSPA czy tym bardziej HSxPA nic im nie powie.
No nie wiem Jarek no.1, z wieloma takimi osobami piszę i nie dla wielu jest to takie proste. A HSDPA to występuje już na tylu billboardach, że pewnie wiele osób to zna chcących mieć taki net tyle tylko, że nie wie z czym to się je.Jarek no.1 pisze:Jeśli ktoś zna skróty hsdpa, hsupa, ... etc to należy założyć że bez problemu porusza się w świecie bez kabli i znajdzie forum.
Prosze bardzoBliSki pisze:To może tak:
GPRS/EDGE
UMTS/HSDPA/HSUPA
WiFi/WiMax