No tak nie zastanawialem sie nad tymja.michal pisze:Wpisując sferia robisz reklamę za którą nikt nie płaci.

Moderator: Moderatorzy
No tak nie zastanawialem sie nad tymja.michal pisze:Wpisując sferia robisz reklamę za którą nikt nie płaci.
Przecież taki właśnie dział jest na forum. Nie ma działu CDMA.ja.michal pisze:Zamiast Sferia wpisał bym CDMA bo w takich technologii działa. Wpisując sferia robisz reklamę za którą nikt nie płaci.
OK. Ja tylko zwróciłem uwagę na technologię. Nie wiedziałem, że się działami tu trzeba sugerować.bob pisze:Przecież taki właśnie dział jest na forum. Nie ma działu CDMA.
No nie to także była moja luźna myśl. Twoja uwaga mimo wszystko wydaje się trafna. Mam nadzieję, że jak pojawi się BliSki to jakoś to sobie wszyscy wyjaśnimy bo ja też mam wątpliwości.ja.michal pisze:OK. Ja tylko zwróciłem uwagę na technologię. Nie wiedziałem, że się działami tu trzeba sugerować.
Już napisałem, że mam wątpliwości.ja.michal pisze:wypisać wszystkich operatorów bezprzewodowych krajów z których są userzy na forum.
Święta racja. Dlatego ja pominąłem Sferię, bo nie chciałem robić im reklamy, ale CDMA jest OK.ja.michal pisze:Zamiast Sferia wpisał bym CDMA bo w takich technologii działa
To zapodaj.ja.michal pisze:Tak ogólnie to mam pewien pomysł na wizytówkę z tym, że bez haseł.
Nie zrobiłem jeszcze. Na razie jest projekt na kartce długopisem.bob pisze:To zapodaj.
Tak, ale są jacyś inni operatorzy CDMA a tym samym użytkownicy na forum ? Chyba nie. Ale to nie zmienia faktu, że na wizytówce powinno być moim zdaniem CDMA.ja.michal pisze:W innym wypadku wypadało by wypisać wszystkich operatorów bezprzewodowych krajów z których są userzy na forum
Wszyscy czekamyja.michal pisze:Nie zrobiłem jeszcze. Na razie jest projekt na kartce długopisem.
Czekamy na prezentacjęja.michal pisze:Tak ogólnie to mam pewien pomysł na wizytówkę z tym, że bez haseł
I co jeszcze ?ja.michal pisze:Tablet by się przydał.
BliSki pisze:Swoją droga zmieniłem przy okazji nazwę sub-forum o sferii dodając CDMA
bob pisze:BliSki napisał/a:
Swoją droga zmieniłem przy okazji nazwę sub-forum o sferii dodając CDMA
Ale na tej wizytówce wpisać CDMA?BliSki pisze:Jeżeli będzie więcej firm, które oferują CDMA, to się zrobi nowe sub-forum.
Oczywiścieja.michal pisze:Ale na tej wizytówce wpisać CDMA?
To jest dobre motto. Czy jakiś operator czuje się na siłach ?BliSki pisze:Oczywiściebez żadnej firmy, bo reklamy robić nie będziemy
chyba, że stosowną opłatą
Czekamy na poważne oferty i pisze to całkiem seriobob pisze:Czy jakiś operator czuje się na siłach ?
Oczekuję na % dla siebie za pomysłBliSki pisze:Czekamy na poważne oferty i pisze to całkiem serio
Widzę że nadajemy na tych samych falach, 1 projekt w domu zrobiłem podobny z tym że był tylko 1 BTS a z drugiej strony antenka od modemu a przy niej dwoje dzieciaków trzymających się za ręce.ja.michal pisze:Na chwilę obecną coś takiego udało mi się spłodzić
To wrzucaj na forum.Jarek no.1 pisze:w domu zrobiłem podobny
Całkiem ładneja.michal pisze:Na chwilę obecną coś takiego udało mi się spłodzić