Pozostałe zagadnienia (sprzętowe i programowe), które nie pasują do powyższych kategorii np. optymalizacja łącza, liczniki danych, bezpieczeństwo w sieci, informacje podstawowe.
Witam.
Poniżej przedstawiłem obrazek w którym jest panel ustawień iPlusa i jest miejsce w którym pisze zarejestruj. Jak go zarejestrować i co w ogóle daje rejestracja?
Zarejestrować się możesz na stronie http://www.iplus.pl/rejestracja.html, a służy to na razie do niczego, bo nie doszukałem się szczególnego znaczenia tego procesu. Pamiętam, że na początku dawali iPody w jakimś konkursie, a udział można było wziąć tylko będąc zarejestrowanym.
pozdr.
hehe no <font color="#FF00BB"><b>»»nie obrażamy innych!!!««</b></font> jak rzadko. niech dodają jakieś (za przeproszeniem) <font color="#FF0000"><b>***Cenzura***</b></font> do tego iPlus Managera i za chwilę będzie trzeba mieć 1024 MB ramu żeby w ogóle coś ruszyło . Ale i tak muszę powiedzieć że mimo to iPlus jest super i nie żałuję zakupu.
Ja coś tam kiedys tez nad tym kombinowałem, ale przezyłem rok na iPlusie bez rejestracji, teraz moja druga połówka dalej bez rejestracji uzywa i nikt nikogo z nas nie zabił przez to. Ty tez daj sobie z tym spokój bo po co ci to ?
Takze nie wiem po co ta rejestracja Plus moglby dla zarejstrowanych uzytkownikow dac np 100mb w miesiacu gratis (przez caly okres umowy) za to ze klient ladnie "wspolpracuje" z Plusem
Dobrze to ująłeś - mógłby, ale ma nas wiadomo gdzie, każdy z nas jest numerkiem od którego co miesiąc bierze kasę i nie kwapi się żeby zrobić jakąś promocję jak dla komórek, użytkownicy iPlusa dostają zawsze te resztki, a jak piszesz do BOKu to odpiszą ci zawsze że planują zrobic promocję tylko proszą o cierpliwość .