.... nie mylić z HSCSD

z góry dziekuję

Moderator: Moderatorzy
W tych czasach chyba już nikt nie myli HSCSD z HSDPA, tym bardziej, że tą pierwszą usługę świadczył i chyba nadal świadczy Plus.7dziadek pisze:Koledzy szukam wykazu telefonów kom. obsługujących HSDPA ?
.... nie mylić z HSCSD![]()
Raczej sie Kolego mylisz .... poczytaj np. na Allegro co ludzie piszącanidy pisze:W tych czasach chyba już nikt nie myli HSCSD z HSDPA, tym bardziej, że tą pierwszą usługę świadczył i chyba nadal świadczy Plus.7dziadek pisze:Koledzy szukam wykazu telefonów kom. obsługujących HSDPA ?
.... nie mylić z HSCSD![]()
Odkąd jestem na tym forum nie spotkałem się z tym, żeby canidy, mylił się w kwestiach zasadniczych. Więcej na temat definicji jest w naszym7dziadek pisze:Raczej sie Kolego mylisz .... poczytaj np. na Allegro co ludzie piszą.... a i gdzie indziej w opisach też widzialem
To ja dodam,że 3.6 telefon ten obsługuje dopiero z najnowszym firmware 4.21,z ktorym dzieją się niezłe jajaZ HSDPA 3,6Mbps to ja polecam Nokie 6120
Oba mają po 1,8 Mbitja.michal pisze:Samsung Z630 (chyba 1,8)
Samsung Z720 (chyba 3,6)
Heh, bob jakoś wcześniej umknął mi Twój post, dziękibob pisze:Odkąd jestem na tym forum nie spotkałem się z tym, żeby canidy, mylił się w kwestiach zasadniczych.:
Nic nie stoi na przeszkodzie żeby jednocześnie mieć podłaczoną ładowarkę...krzysiek08020 pisze:Nokie wg mni odpadają, bo się nie ładują przez USB.
Czasami o gniazdko w pobliżu trudnoNic nie stoi na przeszkodzie żeby jednocześnie mieć podłaczoną ładowarkę...
USB->ładowanie można kupić albo zrobić samemu ;]Patryk_ pisze:Czasami o gniazdko w pobliżu trudnoNic nie stoi na przeszkodzie żeby jednocześnie mieć podłaczoną ładowarkę...
Kupić za 70 zeta.Mavie pisze:USB->ładowanie można kupić albo zrobić samemu ;]
A masz jakąś solucje jak to przerobić?Mavie pisze:USB->ładowanie można kupić albo zrobić samemu ;]
Ja zrobiłem tak:Sundance_kid pisze:A masz jakąś solucje jak to przerobić?
To tylko z UMTS tak jest,i to też tylko niekiedy.SQ08 pisze:Lepiej już jest zakupić karte, wielokrotnie jest tak, że telefony mają gorszy zasięg, Np: Kiedy Huawei E800 łapie 2 kreski UMTS/HSDPA to N95 1 kreskę albo nic.
Seria Z na 100% Miałem Z300, Z400 i teraz mam Z720 i wszysktie ładują się przez USBja.michal pisze:Pytanie mam. Czy każdy samsung ładuje się przez usb?
Czyli rozumiem, że Z630 też.PingNoMore pisze:Seria Z na 100% Miałem Z300, Z400 i teraz mam Z720 i wszysktie ładują się przez USB
Baterie w Samsungach do najlepszych nie należą. W moim trzyma 3 dni.krzysiek08020 pisze:A tak poza tym jak z baterią w samsungu Z720?
Słyszałem, że raczej kiepska.
To oczywiste, ponieważ telefony są zaprojektowane tak, żeby promieniowanie nie zaszkodziło nam gdy trzymamy go przy uchu. A w końcu modemu do ucha nie przykładamy, więc sygnał może być znacznie mocniejszySQ08 pisze:wielokrotnie jest tak, że telefony mają gorszy zasięg