Dzięki z góry jeśli ktoś odpowie.

Moderator: Moderatorzy
W jakiej części Tarnowa jest ?yagi pisze:W Tarnowie Era przynajmniej jeden NodeB ma tylko na UMTS.
Dzwoniłeś do nich z pytaniem kiedy HSPA lub po prostu HSDPA ?ikinyw pisze:Lublin, w Plusie siedze na UMTSie juz ponad 2 lata.
Katowice - na parkingu pod Castoramą jest baaardzo silny sygnał UMTS (stacja musi być gdzieś w pobliżu,muszę sprawdzić w btsearch.org),niestety bez 3.5Gbob pisze:Więc jak to jest z tym ? W jakich miejscowościach u jakich operatorów jest jeszcze UMTS zamiast HSDPA ?
Biurowiec przy ul Szujskiego 66.W jakiej części Tarnowa jest ?
Owszem poczytam ale dla mnie wiarygodność takich informacji jest niska jak mapa UKE, która krąży na forum i nie ma wielu nodeB.yagi pisze:Wiecej tutaj mozna zobaczyc/poczytac:
Przy okazji zaproponuje tego linka do dopięcia w FAQ mojej Radzie Mędrców.yagi pisze:Wiecej tutaj mozna zobaczyc/poczytac: http://www.btsy.eu Polecam!
Jest faktycznie pewnie jeszcze czegoś nie pamiętam z FAQ.yagi pisze:Ta strona o ile pamietam juz tam jest
Jest jest już jakieś pół rokuyagi pisze:Ta strona o ile pamietam juz tam jest
Ja tu po przerwie jestem ponad 2 miesiące ale dziękuję Ci BliSki za pomocną informację.BliSki pisze:Jest jest już jakieś pół roku