Piszcie co o tym myslicie

Moderator: Moderatorzy
jak sugerować to chyba obciążenia serweraBliSki pisze:A to wszystko po to, żeby nie sugerować czegoś
Właśnie nie przyda sięSVIPER pisze:nie przydałby się
A ja się nie odwołuję od wyrokuregedit pisze:Niniejszym oświadczam, że sejm poprawki nie przyjął
DziękiSVIPER pisze:macie rację
I to jest najważniejsze.SVIPER pisze:Właśnie chciałbym, żeby forum sprawnie funkcjonowało
No to ban na 48hA ja się nie odwołuję od wyroku![]()
Nawet małego malusiego 2 piksele na dwa.Damiano pisze:mały shoutbox !
Damiano pisze:Ja bym chciał
Niech pokrzyczy do ludzi na ulicyJo_gurt pisze:A moze zrobic prywatny SB tak zeby Damiano sie wykrzyczal?
Albo motocyklem pogania ludzi po parkuSundance_kid pisze:Niech pokrzyczy do ludzi na ulicyJo_gurt pisze:A moze zrobic prywatny SB tak zeby Damiano sie wykrzyczal?
Jeszcze trafi na jakichs ludzi dbajacych o zdrowie w sportowych ubraniach, ktorzy przystaneli na fajeczke i winko i bedzie mial przewaloneJarek no.1 pisze:Albo motocyklem pogania ludzi po parku
To już wyższa sfera.Jo_gurt pisze:przystaneli na fajeczke i winko
Damiano, ile razy jeszcze o tym napiszesz?Damiano pisze:Kurde taka strona a nie ma Shoutboxa
Dokładnie tak i nigdy nie będzie.Jarek no.1 pisze:Właśnie dlatego jest TAKA że nie ma tego bubla
Specjalnie dla Damiano i dla innych rusza Shoutbox na naszym forum Bez-KabliEh! Kurde taka strona a nie ma Shoutboxa
Przydałby się !!!!!!!!!!!