Dziekuje!
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
Dziekuje!
Na forum jestem od niedawna ale chciałem bardzo podziękować wszystkim użytkownikom.Wcześniej nie miałem dostępu do netu ale dzięki www.bez-kabli.pl mam:)W dodatku internet szybki.Info tu zawarte pomogły mi wybrać sprzęt i odpowiedniego operatora..DZIĘKI
- Fanta
- Mistrz bezprzewodowy
Re: Dziekuje!
Ja w imieniu wszystkich forumowiczów i administracji dziękuję za słowa uznania i bardzo się cieszymy że jesteśmy pomocni.
A temat przenoszę do Porozmawiaj o forum, bo tu jego miejsce.
A temat przenoszę do Porozmawiaj o forum, bo tu jego miejsce.
Ostatnio zmieniony 2007-11-01, 11:09 przez Fanta, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Stary bywalec bezprzewodowy
dante@ - polecamy się na przyszłość.
Pozdr, (R) BliSki. (tm)
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
- Jaco
- Mistrz bezprzewodowy - moderator
Przynajmniej jeden zadowolony
Inni jakoś tego nie okazują 

-
- Specjalista bezprzewodowy-senior
No to muszę okazać.Jaco pisze:Przynajmniej jeden zadowolonyInni jakoś tego nie okazują
Powoli stajecie się moją wirtualną przygodą.
W kompach siedzę od XP-ka. Z Internetem w pełni użytkowym zaledwie od ok. roku. Faktycznie dzięki Sferii, ale też i dzięki wiadomościom wyczytywanym na Waszym forum.
Tu zacząłem coraz częściej zaglądać i w końcu czynnie korzystać.
Przy okazji zacząłem dostrzegać ogrom pracy ludzi je tworzących.
Od zawsze fascynowała mnie idea Linuxa. Dziś w końcu z niej też korzystam. Fascynowała mnie potęga myśli i pracy ludzkiej rozproszona gdzieś w sieci.
Pierwszy kontakt z forum był dość merkantylny. Wyczytać, wykorzystać.
Dziś wiem, że faktycznie Wasza praca jest cząstką takiego samego bytu jaki stworzył Linux.
Tylko, że ten fragment sieci mogę sobie z bliska obejrzeć a nawet w nim uczestniczyć. Mniej lub bardziej udolnie. I to wszystko dzięki takim pokręconym osobnikom jak Wy.
Zawsze twierdziłem, że świat popychają ludzie szaleni, pasjonaci.
Należę do pokolenia, które z komputerami ma do czynienia dopiero w trzeciej części swego statystycznego życia. Dlatego mam prawo ocenić, że faktycznie robicie wielce pożyteczną robotę choć sami pewnie tego tak nie odbieracie.
A ja z przyjemnością zaczynam odkrywać zakamarki waszej pracy.
Pozdrawiam cały zespół.
-
- *Mistrz bezprzewodowy*
Ja nic nie mówię bo wyjdzie, że się sam chwale (nowa grupa).Jaco pisze:Przynajmniej jeden zadowolonyInni jakoś tego nie okazują

- bob
- Guru bezprzewodowy
Ty również tkwisz w tym i nie wymigasz się. Jesteś częścią tego forum.al-czerniawski pisze:Dlatego mam prawo ocenić, że faktycznie robicie wielce pożyteczną robotę choć sami pewnie tego tak nie odbieracie.

-
Cieszymy się, że ktoś to doceniaal-czerniawski pisze:Przy okazji zacząłem dostrzegać ogrom pracy ludzi je tworzących
![:]](./images/smilies/splash.gif)
Coś jest w tym porównaniu...al-czerniawski pisze:Dziś wiem, że faktycznie Wasza praca jest cząstką takiego samego bytu jaki stworzył Linux
Bo faktycznie pracy przy takim forum też jest sporo.
Jeszcze raz dziękuję w imieniu użytkowników, moderatorów i administracjial-czerniawski pisze:Dlatego mam prawo ocenić, że faktycznie robicie wielce pożyteczną robotę

Pozdr, (R) BliSki. (tm)
- Jo_gurt
- Guru bezprzewodowy
Toz to kolko wzajemnej adoracji 

-
Aż uzupełniłem z wrażenia profil, by udokumentować, że jestem już dorosły i wiem co piszę. 

-
Jo_gurt pisze:Toz to kolko wzajemnej adoracji

Każdy lubi czasem zachętę do pracy

Widać wtedy, że ktoś docenia masę roboty przy forum, a nie tak jak niektórzy malkontenci, którzy tylko wytykają coś bez konkretów

al-czerniawski pisze:że jestem już dorosły i wiem co piszę

Pozdr, (R) BliSki. (tm)
- canidy
- Stary wyga bezprzewodowy
W ostatnim czasie w związku z problemami z innym sprzętem elektronicznym bywałem na podobno specjalistycznych forach. Wniosek jest jeden, tylko na tym forum jest duża ochota i wola walki z czymś co dziwne i nieznane, a wręcz z pozoru nierozwiązywalne. Po prostu szacun w szczególności dla modów, ale i dla wszystkich współplemieńców z forum bez-kabli.
Pozdrawiam już praktycznie poświątecznie.
Pozdrawiam już praktycznie poświątecznie.
Ostatnio zmieniony 2008-03-24, 23:13 przez canidy, łącznie zmieniany 1 raz.
- Jaco
- Mistrz bezprzewodowy - moderator
Cała przyjemność po naszej stroniecanidy pisze:Po prostu szacun w szczególności dla modów, ale i dla wszystkich współplemieńców z forum bez-kabli.

-
Z przyjemnością wracam w to miejsce. Bo mam chęć podziękować za reakcje Boba i Bliskiego w temacie, w którym mi nie wypadało się na forum wypowiadać. Z satysfakcją przyjąłem ich spokojne, wyważone wypowiedzi.
Natomiast Cysiowi dedykuję akademicką przypowiastkę ekonomiczną.
Pani dzwoni do Fachowca:
P: Potrzebuję wbić gwóźdź pod fotografię męża. Ile to może kosztować?
F: 80 zł
P: Aż tyle?! Toż to tylko trzy sekundowe uderzenia młotkiem! Nawet przy stawce 100 zł/godz to wyjdzie 0,08333.... zł!
A może się jakoś dogadamy?
F: No.... Wie Pani ZUS, czynsz, gaz, telefon, amortyzacja młotka i dojazd, a na koniec podatki VAT i dochodowy.
A mąż nie może tego zrobić?
P: Jest w delegacji ;-)
F: Aaa.. to zaraz przyjeżdżam, wbijemy razem parę gwoździ z przyjemnością.
P: Z ogromną przyjemnością!
Morał z przypowiastki całkiem świecki:
Szanuj prawa ekonomii, bo upadniesz jak ta Pani i Związek Radziecki.
Natomiast Cysiowi dedykuję akademicką przypowiastkę ekonomiczną.
Pani dzwoni do Fachowca:
P: Potrzebuję wbić gwóźdź pod fotografię męża. Ile to może kosztować?
F: 80 zł
P: Aż tyle?! Toż to tylko trzy sekundowe uderzenia młotkiem! Nawet przy stawce 100 zł/godz to wyjdzie 0,08333.... zł!
A może się jakoś dogadamy?
F: No.... Wie Pani ZUS, czynsz, gaz, telefon, amortyzacja młotka i dojazd, a na koniec podatki VAT i dochodowy.
A mąż nie może tego zrobić?
P: Jest w delegacji ;-)
F: Aaa.. to zaraz przyjeżdżam, wbijemy razem parę gwoździ z przyjemnością.
P: Z ogromną przyjemnością!
Morał z przypowiastki całkiem świecki:
Szanuj prawa ekonomii, bo upadniesz jak ta Pani i Związek Radziecki.
Ostatnio zmieniony 2008-04-22, 14:20 przez al-czerniawski, łącznie zmieniany 1 raz.