Mam Pewien Problem mam IPlus i Mam tylko 1GM Limitu, później internet chodzi koszmarnie. Może jest jakis Program który omija limit...Z Góry Dziękuje
Mam Technologie EDGE
[ Komentarz dodany przez: BliSki: 2008-03-21, 13:48 ]
Poprawa błędów.
Jak ominąć limit albo chociasz zmniejszyć Pobierane Pliki
Moderator: Moderatorzy
-
- ### BAN ###
Jak ominąć limit albo chociasz zmniejszyć Pobierane Pliki
Ostatnio zmieniony 2008-03-21, 13:48 przez szoszonek_1992, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Stary bywalec bezprzewodowy
Re: Jak ominąć limit albo chociasz zmniejszyć Pobierane Pliki
Limitu nie ominiesz raczej a jak zmniejszyć ilość pobieranych danych jest u nas w FAQ.
EDIT:
>Optymalizacja - czyli jak przyspieszyć szybkość naszego łącza oraz jak zminimalizować ilość pobieranych danych<
EDIT:
>Optymalizacja - czyli jak przyspieszyć szybkość naszego łącza oraz jak zminimalizować ilość pobieranych danych<
Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez zDaleKi, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdr, (R) BliSki. (tm)
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
- Blido
- Guru bezprzewodowy
Klasyka. Prawie każdy nowy próbuje się dowiedzieć czy można jakoś ominąć ten limit. Dla ścisłości odpowiem Ci: Można! Każde zabezpieczenie można zhakować
.
Tyle tylko, że musiałbyś albo włamać się do systemu zarządzania operatora, albo się tam zatrudnić i wyłączyć sobie ograniczenie. Nie zrobisz tego żadnym programem, bo limit nie ma nic wspólnego z twoim komputerem czy modemem, po prostu serwer wolniej przesyła do Ciebie dane.

Tyle tylko, że musiałbyś albo włamać się do systemu zarządzania operatora, albo się tam zatrudnić i wyłączyć sobie ograniczenie. Nie zrobisz tego żadnym programem, bo limit nie ma nic wspólnego z twoim komputerem czy modemem, po prostu serwer wolniej przesyła do Ciebie dane.
-
- Stary bywalec bezprzewodowy
Poniekad racja.Blido pisze: Dla ścisłości odpowiem Ci: Można! Każde zabezpieczenie można zhakować![]()
Czyli Wychodzi, ze dla zwyklego czlowieka jest to praktycznie niemozliwe.Blido pisze:Tyle tylko, że musiałbyś albo włamać się do systemu zarządzania operatora, albo się tam zatrudnić i wyłączyć sobie ograniczenie

Pozdr, (R) BliSki. (tm)