Jak ominąć limit albo chociasz zmniejszyć Pobierane Pliki

Pozostałe kwestie techniczne (sprzętowe i programowe) dotyczące internetu radiowego - np. konfiguracja firewalli, antywirusów, przeglądarek internetowych.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
szoszonek_1992
### BAN ###

Jak ominąć limit albo chociasz zmniejszyć Pobierane Pliki

Post autor: szoszonek_1992 »

Mam Pewien Problem mam IPlus i Mam tylko 1GM Limitu, później internet chodzi koszmarnie. Może jest jakis Program który omija limit...Z Góry Dziękuje

Mam Technologie EDGE

[ Komentarz dodany przez: BliSki: 2008-03-21, 13:48 ]
Poprawa błędów.
Ostatnio zmieniony 2008-03-21, 13:48 przez szoszonek_1992, łącznie zmieniany 1 raz.
zDaleKi
Stary bywalec bezprzewodowy

Re: Jak ominąć limit albo chociasz zmniejszyć Pobierane Pliki

Post autor: zDaleKi »

Limitu nie ominiesz raczej a jak zmniejszyć ilość pobieranych danych jest u nas w FAQ.

EDIT:
>Optymalizacja - czyli jak przyspieszyć szybkość naszego łącza oraz jak zminimalizować ilość pobieranych danych<
Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez zDaleKi, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdr, (R) BliSki. (tm)
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
Awatar użytkownika
Blido
Guru bezprzewodowy

Post autor: Blido »

Klasyka. Prawie każdy nowy próbuje się dowiedzieć czy można jakoś ominąć ten limit. Dla ścisłości odpowiem Ci: Można! Każde zabezpieczenie można zhakować :D .
Tyle tylko, że musiałbyś albo włamać się do systemu zarządzania operatora, albo się tam zatrudnić i wyłączyć sobie ograniczenie. Nie zrobisz tego żadnym programem, bo limit nie ma nic wspólnego z twoim komputerem czy modemem, po prostu serwer wolniej przesyła do Ciebie dane.
zDaleKi
Stary bywalec bezprzewodowy

Post autor: zDaleKi »

Blido pisze: Dla ścisłości odpowiem Ci: Można! Każde zabezpieczenie można zhakować :D
Poniekad racja.
Blido pisze:Tyle tylko, że musiałbyś albo włamać się do systemu zarządzania operatora, albo się tam zatrudnić i wyłączyć sobie ograniczenie
Czyli Wychodzi, ze dla zwyklego czlowieka jest to praktycznie niemozliwe. ;)
Pozdr, (R) BliSki. (tm)
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
ODPOWIEDZ