...Powiem szczerze - GT Combo nie jest zbyt udanym modelem: znam kilka osób które miały sporo problemów z tym modelem (ale wielu użytkowników jest też zadowolonych)...
Ja stawiam na Sierra Wireless AirCard (mam 860-tkę), począwszy od modelu 750 GPRS po 875 (UMTS HSDPA 3.2 Mbit/s) na który czekam z niecierpliwością... W najbliższym czasie zamieszczę na forum wyniki testów 875-tki (dzisiaj zakupiona).
GT Combo EDGE
Moderator: Moderatorzy
- mar_kow
- Mistrz bezprzewodowy
- Fanta
- Mistrz bezprzewodowy
Re: GT Combo EDGE
Spróbuj pokombinować w biosie, możesz spróbować go zaktualizować...
Kup sobie Dual SIM-a, koszt około 15 zł.plenin pisze:nie bardzo chce mi się przekładać karty w komórce.
-
- Początkujący użytkownik forum
Witam. No w sumie dual-sim to jakies rozwiązanie ale to i tak mi jakoś nie w smak że kupiłem w ORANGE modem który nie działa jak trzeba. Sprawdzałem dzisiaj na drugim stacjonarnym i efekt identyczny. W biosie mam możliwość podniesienia napięcia o 0.3V na złączu PCI. No chyba przyjdzie mi pogrzebać. Tak <font color="#FF00FF"><b>»»w ogóle««</b></font> to pracuje na GIGABYTE GA945PL, P4 2,8GHz 2x 512DDR2 a o wynikach postaram się poinformować.
-
- Początkujący użytkownik forum
Witam! Jak widać po problemach z moim GT Combo EDGE odstawiłem go na bok i działałem na tel. który robił za modem. Ale cóż nic nie jest wieczne tel. padł! postanowiłem odpalić mojego GT. I cud zaczął działać! Tylko że w połączeniach sieciowych nie figuruje jako modem tylko jako: Połączenie lokalne GT EDGE Wireless WAN Adapter? Czy ktoś może wyjaśnić mi o co tu chodzi? Więcej szczegółów podam później! 

Orange Free
- bob
- Guru bezprzewodowy
jatom3k pisze:Tylko że w połączeniach sieciowych nie figuruje jako modem tylko jako: Połączenie lokalne GT EDGE Wireless WAN Adapter?