Moderatorzy: marcin, Moderatorzy
Nie sadze. Po co mialby byc GPRS przy kanale zwrotnym bezposrednio do satelity?reilord pisze:Bo zapewne jest wbudowany (jesli jest) modem gsm.
Alez jest luzikLuzik Panowie.
Ja wiem Jo_gurt, że Ty jak najbardziej pozytyw jesteś.Jo_gurt pisze:Ja to powiedzialem bez zadnej negatywnej emocji
No właśnie u mnie to raczej jest jedyna deska ratunku.Kończy mi się umowa w Orange z czego się cieszę bo przez ostatni rok internet był jakby go nie było:) Neostrady też nie mogę mieć bo TP S.A położyła nie te kabelki co trzeba (po prostu poszły one do żyda).Także raczej internet komórkowy już też odpada po tym co miałem rzez te dwa lata w Orange.To będzie i jest chyba jedyna oferta dostępu do internetu jak dla mnie.A co do jakości to warunków pogodowych to powiedziano mi ze może nie być internetu przy silnym wietrze gdy się antena przestawi lub gdy ostra śnieżyce zasypią antenkę.Wtedy wypad przez okno i wystarczy oczyścić.Jo_gurt pisze:Khalbar, oczywiście prawdę powiadasz. Ale mimo wszystko net z satelity to ostatnia deska ratunku, jak wszystko inne zawiedzie
Dodam od siebie burze z błyskawicami, potrafią zdesynchronizować połączenie na kilka/kilkanaście/kilkadziesiąt sekund.darx667 pisze:A co do jakości to warunków pogodowych to powiedziano mi ze może nie być internetu przy silnym wietrze gdy się antena przestawi lub gdy ostra śnieżyce zasypią antenkę.Wtedy wypad przez okno i wystarczy oczyścić.