Blueconnect w laptopie
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
Blueconnect w laptopie
Witam, czytając posty na temat sprzętu prawie każdy, kto chciał zasięgnąć informacji pisał że będzie użyła w domu internetu. Ja szukam karty która pozwoli mi osiągnąć jak najlepsze rezultaty w całej Polsce..Z rozwiązań tych będą korzystać predstawiciele pewnej firmy. Ja wybrałem tą kartę HSPA/UMTS/EDGE/GPRS Option GlobeTrotter GT Max opinie były różne jedni chwalili inni odradzali. Dodam że do wyboru mamy tylko te karty które są w ofercie ERY...Prosił bym o wszelkie sugestie na ten temat co wy byście wybrali w mojej sytuacji. Z góry dziękuje i pozdrawiam.
- bob
- Guru bezprzewodowy
Re: Blueconnect w laptopie
Bardzo dobrze wybrałeś i lepiej już nie możesz na to łącze.arekk pisze:Ja wybrałem tą kartę HSPA/UMTS/EDGE/GPRS Option GlobeTrotter GT Max opinie były różne jedni chwalili inni odradzali.
-
- Początkujący użytkownik forum
A możesz mi coś więcej powiedzieć na ten temat?bob pisze:Bardzo dobrze wybrałeś i lepiej już nie możesz na to łącze.
- Jaco
- Mistrz bezprzewodowy - moderator
Zapraszam do poczytania forum.arekk pisze:A możesz mi coś więcej powiedzieć na ten temat?

- bob
- Guru bezprzewodowy
Jest to najbardziej rozwinięta karta technologicznie. Nie ma lepszej na rynku w użyciu.arekk pisze:A możesz mi coś więcej powiedzieć na ten temat?
Gdzie i kto odradzał ?arekk pisze:opinie były różne jedni chwalili inni odradzali.
-
- *Mistrz bezprzewodowy*
bob pisze:Jest to najbardziej rozwinięta karta technologicznie. Nie ma lepszej na rynku w użyciu.

Miałem kiedyś optiona Combo EDGE i też się super spisywał jak na edge tylko.