Dodam, że próbowałem wpisywać różne nazwy użytkownika i hasła np. nazwę użytkownika tak jak nazywa się moja sieć a hasło takie jak hasło do sieci lecz nic to nie pomagało.
Bardzo proszę o pomoc.

Moderator: Moderatorzy
Tak okienko z prośbą wpisania użytkownika i hasła się pojawia. Zrobię tak jak napisałeś tylko obawiam się, że potem mogę mieć problemy z poprawnym skonfigurowaniem.Jo_gurt pisze:Rozumiem, ze okienko z prosba wpisania uzytkownika i hasla sie pojawia?
Najlepie zrob tak jak wspomniales - zresetuj router. Wiaze sie to niestety z utrata wszystkich ustawien, nie tylko hasla.
Procedura (zreszta tez opisana w manualu):
1. Wciskasz przycisk "reset" na tylnej sciance calkiem z prawej (trzeba uzyc czegos cienkiego, np spinacza)
2. Przytrzymujesz na 10-15s i puszczasz
3. Czekasz az router sie zrebootuje
Mysle, ze damy rade, jesli opowiesz co to za dostawca i czy miales od niego jakies dane typu adresy IP.maniek93 pisze:potem mogę mieć problemy z poprawnym skonfigurowaniem.
Da sie jesli od dostawcy takowe dostajesz.maniek93 pisze:Czy da się w routerze ustawić porty żebym miał zewnętrzne ip?
Na pewno takowe dostaje bo jak nie miałem routera to normalnie miałem zew ip. Tylko jak?Jo_gurt pisze:Da sie jesli od dostawcy takowe dostajesz.maniek93 pisze:Czy da się w routerze ustawić porty żebym miał zewnętrzne ip?