Jaki program do połączenia z internetem?

Pozostałe zagadnienia (sprzętowe i programowe), które nie pasują do powyższych kategorii np. optymalizacja łącza, liczniki danych, bezpieczeństwo w sieci, informacje podstawowe.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Wojtek
Początkujący użytkownik forum

Jaki program do połączenia z internetem?

Post autor: Wojtek »

Witam mam pytanko czy to obojetnie jakiego programu używam do polączenia Blueconnect bo mam dwa Bleconecct manager i huawei mobail !!!
Bo jak łacze se z huawei to net dziala duzo szybciej ale <font color="#FF00FF"><b>»»nie wiem««</b></font> czy w tym momencie niepłace jak za normalne połączeie???? Bo niechce narobic sobie dodatkowych oplat!!!!
proszę o pomoc ???? :zawstydzony: :zawstydzony:
Ostatnio zmieniony 2008-04-23, 17:27 przez Wojtek, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Jaco
Mistrz bezprzewodowy - moderator

Re: Jaki program do połączenia z internetem?

Post autor: Jaco »

Najlepiej zrób tak. Wyłącz PIN na karcie. Zrób sobie dial-up. Co do tych połączeń to sprawdź przez jaki numer się łączysz. Klikasz w połączeniach sieciowych na właściwości tego połączenia prawym myszy i powinieneś mieć numer. Jeśli jest *99***#1 lub *99# to nie obawiaj się o większe rachunki.

Wszelkie info możesz znaleźć w naszym :faq:

[ Dodano: 2008-04-23, 18:12 ]
I proszę nie spamować na forum: http://www.bez-kabli.pl/viewtopic.php?p=86412#86412
Awatar użytkownika
YaHooo
Guru bezprzewodowy

Re: Jaki program do połączenia z internetem?

Post autor: YaHooo »

Dodam jeszcze, że jak byś wybrał połączenie po CSD (co nie jest wliczone w abonament) to byś zauważył, że coś nie tak. Takie połączenie jest strasznie wolne.
Pozdrawiam YaHooo :)
> FAQ < > Limitowanie TTL < > Filtrowanie MAC < > Limit - miniFAQ <
> Udostępnianie połączenia internetowego iPlus w trybie Ad-hoc < > Połączenie Ad-hoc <
(iPlus7GB-30%) + (Sierra Wireless AC881) + (HP Compaq nx7300) + (200m od BTS'a) = (600kB/s)
ODPOWIEDZ