Sciagniecie simlocka z ZTE MF335
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
Sciagniecie simlocka z ZTE MF335
Jak w temacie. Czy ktos wie jak/gdzie za ile? Wybieram sie na 2 miesiace do norwegi w wakacje i potrzebowal bym tam dostep do internetu i bedzie to chyba jedyne wyjscie no chyba ze zlapie tam jakiegos hotspota wifi 

- Jaco
- Mistrz bezprzewodowy - moderator
Re: Sciagniecie simlocka z ZTE MF335
Oj ciężko będzie z tego modemu usunąć blokadę. 

- Sundance_kid
- Guru bezprzewodowy
A w ogóle ją ma? Sprawdzałeś?
-
w sumie to nie sprawdzalem ale chyba oczywista rzecz ze bedzie (tak mi sie przynajmniej zdaje:D). sprawdze wieczorem.
a czy na plusowym sofcie bedzie sie dalo?
edit
Sundance_kid jestem troche zaskoczony .. faktycznie nie ma simlocka, laczy sie z orange tylko apna bym musial konfigurowac i net by dzialal
Temacik mozna zamknac
a czy na plusowym sofcie bedzie sie dalo?
edit
Sundance_kid jestem troche zaskoczony .. faktycznie nie ma simlocka, laczy sie z orange tylko apna bym musial konfigurowac i net by dzialal

Temacik mozna zamknac

-
- *Mistrz bezprzewodowy*
kamelsux, Plus nie zakłada simlocków odkąd przegrał sprawę chyba we Wrocławiu. 

-
- Stary bywalec bezprzewodowy
kamelsux, na tym forum <a href="http://www.bez-kabli.pl/viewtopic.php?p=82778#82778">»nie zamykamy tematów«</a>.
Pozdr, (R) BliSki. (tm)
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
-
super.. dziekuje wszystkim 
a tak btw. czytalem rozne opinie na temat tego modemu i szczerze mowic to nie ma z nim zadnych problemow..w miescie (Tychy, Gliwice) mam wszedzie zasieg HSDPA, czasami w domu przelacza sie na UMTS ale to chyba ze wzgledu na grubosc scian w moim budynku ;D

a tak btw. czytalem rozne opinie na temat tego modemu i szczerze mowic to nie ma z nim zadnych problemow..w miescie (Tychy, Gliwice) mam wszedzie zasieg HSDPA, czasami w domu przelacza sie na UMTS ale to chyba ze wzgledu na grubosc scian w moim budynku ;D
- bob
- Guru bezprzewodowy
Tak to ma działać, że jak nie korzystasz z netu to się przełącza.kamelsux pisze:przelacza sie na UMTS ale to chyba ze wzgledu na grubosc scian w moim budynku ;D