- Co to jest autostrada?
- To droga, którą się szybko jeździ a wolno buduje.

Moderator: Moderatorzy
BliSki pisze:To droga, którą się szybko jeździ a wolno buduje.
A nie trzy?BliSki pisze:szkoda, że tylko dwie
A najgorsze, że niewiele odcinków trzypasmowych.BliSki pisze:Jest parę dobrych autostrad, szkoda, że tylko dwie
Może i trzy, ale czy to coś zmienia?Sundance_kid pisze:A nie trzy?
Zmienia. Zawsze można powiedzieć że obecny rząd wybudował aż trzyMoże i trzy, ale czy to coś zmienia?
Nic dodać nic ująćJo_gurt pisze:szczegolnie jak jedna z nich ma 5km
To było o tym Panu co go ciagali po sądach za to, że niezgodził sie zapłacić za autostradę?BliSki pisze:Zresztą o czym było głośno ostatnio.
Dokładnie tak. Jest tylko jeden odcinek w Polsce prawie autostrady to Katowice-Gliwice.BliSki pisze:ta jedna z nielicznych A4 na odcinku Katowice - Kraków to jakaś parodia autostrady.
Nie tylko.Sundance_kid pisze:To było o tym Panu co go ciagali po sądach za to, że niezgodził sie zapłacić za autostradę?
Spokojnie, poczytaj o wersji policyjnej.ja.michal pisze:Ja dałem Murcielago LP640, a Ty gallagrdo
Niezależnie od tego to nie jest tak jak w tej chwili w Polsce, że ściga się kogoś wozem policyjnym i ten musi być szybszy. Niestety tak robią policjanci u nas, którzy bardzo często zachowują się zupełnie nieprofesjonalnie a najlepszym przykładem jest standardowa kontrola na drodze.ja.michal pisze: