"Już niedługo na europejskim rynku przybędzie kolejny konkurent w segmencie ”wszystkomających” telefonów komórkowych. Samsung zapowiedział właśnie, że w przyszłym miesiącu rozpocznie w Europie dystrybucję swojego topowego modelu F480. Telefon z wyglądu przypomina iPhone’a, jest wielkości karty kredytowej, posiada ekran dotykowy o przekątnej 2,8 cala, a tył obudowy oklejony jest skórą. Aparat 5 megapikseli z funkcją video czy odtwarzacz multimedialny to już niemal standard w tej klasie telefonów. Jednak wyposażenie go w modem HSDPA o przepustowości 7,2 MB/s to już spory plus."
Myślę, że ten modem HSDPA najbardziej nas zainteresuje
BliSki pisze:[...]modem HSDPA najbardziej nas zainteresuje
Na pewno tak. Ciekawe jaka będzie cena tego cudeńka... Kupując szybki modem HS trzeba wydać spore pieniądze, natomiast mając wszystko w jednym w zasadzie się oszczędza . No i nie ma info co będzie służyło za system... Windows jednak daje większe możliwości.
Tak, jeżeli to ma być tylko do dzwonienia i jako terminarz itd, to windows się nie przyda. Ale jeżeli ktoś chce tego używać także jako 'PDA', to chyba lepszy jest WM.
Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez zDaleKi, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdr, (R) BliSki. (tm) Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
Przyklasnę temu stwierdzeniu jak najbardziej. Tym bardziej że powoli nabywam doświadczeń z tego rodzaju sprzętem i co chwila jestem mile zaskoczony możliwościami "okienek"
tylko dlaczego w nim jest brak Wi-Fi jak na taka klase telefonu
Strasznie nieudolna kopia LG Viewty.Pamięć 2 GB micro SD to maximum i zdecydowanie za mało jak na dzisiejsze czasy.
Jak ktos ma pecha to nawet palec w pupie zlamie...
Ludzie na poziomie zawsze chodzą w pionie.
Niestety nie ma idealnego urządzenia, to co jest zaletą jednego skutkuje brakiem drugiego udogodnienia. Długo szperałem w poszukiwaniu czegoś dla siebie i w końcu wybrałem urządzenie z elementami na których najbardziej mi zależy.
HTC TyTN II jest śliczny i ma wiele zalet ale jakość wyświetlacza (240x320) "czerwieni się" przy rozdzielczości 800x480 Toshiby G900. Za to "Tośka" nie ma GPS, aparat i tylko 2GB karty pamięci...
I nawet biorąc pod uwagę nowości ciągle nie ma tego "wszystkomająceo" i idealnego...
HTC Raphael pretenduje do tego miana (VGA na wyswietlaczu oraz sprzetowa akceleracja grafiki) lub SE Xperia X1 o ile bedzie mial akceleracje grafiki bo inaczej sie zamuli do przesady...