Jeżeli ktoś z Was chce, to jeszcze może się przyłączyć. Chociaż nie wiem czy akcja wypali, bo nic się jeszcze nie dzieje.

Moderator: Moderatorzy
Nic się jeszcze nie dzieje, bo akcja zacznie się dopiero o 19.00 naszego czasu (godzina 10.00 w USA, Los Angeles; UTC -8:00)Chociaż nie wiem czy akcja wypali, bo nic się jeszcze nie dzieje.
No i serwery mozilli leżąBliSki pisze:Chociaż nie wiem czy akcja wypali
Nie do konca. Dobre Programy i Programosy maja podlinkowanego FF3 do serwerow Mozilli i bez problemu mozna zassac plikPatryk_ pisze:No i serwery mozilli leżą
To jak u mnie na wsi prędkość netaja.michal pisze:Ale tempo z ich serwera. 6KB/s
Noo...może do 10 KB/s dochodziłoja.michal pisze:Ale tempo z ich serwera. 6KB/s
Dokładniej oscylowało 4,5 - 10 KB/sPatryk_ pisze:Noo...może do 10 KB/s dochodziło![]()
Ja z FF ściągałem.Patryk_ pisze:Ale w końcu mam - chyba w końcu żegnaj IE
Tak. Zapisałem sobie zakładki na pulpicie i usunąłem całego FF 2,0 . Zrobiłem restart lapka i zainstalowałem FF 3,0 . Z dodatkami było trochę ciężej bo serwer Mozaili był tak obciążony że trudno było cokolwiek pobrać. Ale udało się.BliSki pisze:Instalowałeś od zera?
Dziwnemoro pisze:Jest ponad 6MB, a po ściągnięciu okazało się, że pożarło ponad 8MB.
Czyli tak jak u mnieja.michal pisze:Ładnie chodzi. Z wtyczkami tylko problem.
Jeżeli Ci się śpieszy, to możesz dzięki temu: >Nightly Tester Tools< spowodować, że niekompatybilne dodatki zadziałają. Chociaż trzeba z tym uważać, aby nie sprawić niestabilności.ja.michal pisze:Ale za to FF będzie sprawdzał sam czy się nie pojawia wtyczka do wersji 3.0 i będzie informował
Poczekam.BliSki pisze:Jeżeli Ci się śpieszy
U mnie na becie i rc chodziło stabilnie a jedynie z flashplayerem troszkę jest problem.ja.michal pisze:Z Bety korzystałem i tam niestabilność dawała czasem w kość.
To wszystko załatwia się odpowiednią wtyczką: http://www.oxymoronical.com/web/firefox/nightlyja.michal pisze:Z wtyczkami tylko problem.
A masz już stabilną wersję pod Linuksa? Jak się "przedstawia".bob pisze:Używam trójki od dawna i również jestem zadowolony.
bob, podawałem już linkabob pisze:To wszystko załatwia się odpowiednią wtyczką
Nie wiem bo siadł mi hdd (pisałem Ci na PW)BliSki pisze:A masz już stabilną wersję pod Linuksa? Jak się "przedstawia".
Aha, to jaki kłopot z wtyczkami ?BliSki pisze:bob, podawałem już linka
Czekam, może na dniach pojawią się nowe wersje i nie trzeba będzie ich sztucznie zmuszać do pracy. Jak się nie pojawią, wtedy to narzędzie zastosuję.bob pisze:to jaki kłopot z wtyczkami
Takich numerów mi nie robił FF ale coś nie tak z flashplayerem jak już wspomniałem po użyciu flasha FF potrafi się zamknąć samoczynnie (nie ma tu jakieś regularności).ja.michal pisze:Kilka kart otworzyłem i się potrafiła wysypać.