Przyspieszenie EDGE'a
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
Przyspieszenie EDGE'a

Re: Przyspieszenie EDGE'a
Nie ściągasz całą swoją prędkością, bo ludzie którzy udostępnili Ci pliki poprzez torrenta nie udostępniają całego swojego kanału tylko część. Jak ściągsz, z reguły robisz to bez limitu, wysyłasz - z limitem, aby nie obciażać sobie sieci. Czesto zakłada sie ograniczenie na up i down, przez co nie spodziewaj się ssania z netu z pełną mocą:)Druga sprawa to ściąganie torrentów. Używam uTorrent 1.5 ale max. szybkość to 6kB/s. Co zrobić, używać innego programu czy trzeba go odpowiednio skonfigurować? POMÓŻCIE
co do przyspieszenia - ciesz sie tą setką

- wikara
- Specjalista bezprzewodowy-senior
wikara1
witam!!!!
na twoim miejscu bym <font color="#FF00FF"><b>»»błąd ort.««</b></font> taki programik jak BITCOMET jest to coś wspaniałego bynajmniej dlamnie ja mam gprs i mi sciąga do 8kb/s w twoim przypadku <font color="#FF00FF"><b>»»na pewno««</b></font> będzie więcej,patrz jak będziesz ściągał pliki które będziesz dopiero tym programem otwierał to musi być jak najwięcej seedów,to wtedy będziesz wmiare szybko ściągał.....
pozdro!!!
na twoim miejscu bym <font color="#FF00FF"><b>»»błąd ort.««</b></font> taki programik jak BITCOMET jest to coś wspaniałego bynajmniej dlamnie ja mam gprs i mi sciąga do 8kb/s w twoim przypadku <font color="#FF00FF"><b>»»na pewno««</b></font> będzie więcej,patrz jak będziesz ściągał pliki które będziesz dopiero tym programem otwierał to musi być jak najwięcej seedów,to wtedy będziesz wmiare szybko ściągał.....
pozdro!!!

-

-
- Użytkownik forum
Używam BITCOMET i dochodzi do 19 KB ściągane plus do tego 6KB wysyłane na noki 6020
-

-
- Użytkownik forum
Nic nie konfigurowałem,bo nawet nie wiem jak ,he he.A transfer nie jest zawsze 19 KB wiadomo od czego zależy.Jak patrze na średnia to nie jest taki różowy jak napisałem bo ma zaledwie 6KB.Ale podam Ci ostatnio ,czyli dzisiaj.Film 800MB -31 godzin przy normalnym korzystaniu z netu i kompa bo mam telewizje satelitarna w kompie,czyli chodzi 24 godziny na dobe bo jak padne to też TV leci
-
A co z tą anteną? Czy ktoś zastosował antene i zauważył konkretną poprawę rzędu co najmniej kilku kB/s?Nie chcę kupić antenę i okaże się, że nadaje sie ona co najwyżej na ozdobę.