Jak miec internet w Palmtopie

Sieci bezprzewodowe w technologii 2.4 GHz i 5 GHz oraz usługi polskich operatorów WiFi / Wi-Max / HiperLAN, dyskusje o routerach.
Reklama: Szukasz dostawcy internetu? Sprawdź https://isp.today/pl/ ogólnoświatowy katalog dostawców internetu.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
djron2
Początkujący użytkownik forum

Jak miec internet w Palmtopie

Post autor: djron2 »

Witam a wiec co do internetu w palmtopie jestem całkowicie zielony!
A wiec mam palmtopa ASUS A696 (z nawigacja, WIFI itd.) noi chcialbym miec wszedzie internet. Jade teraz nad Jezioro i chcialbym miec tam internet ale nie wiem co i jak. prosze o ratunek i wytlumaczenie :]
?yje Aby Jezdzi?!
Jezdze Aby ?y?!
Awatar użytkownika
Jo_gurt
Guru bezprzewodowy

Re: Jak miec internet w Palmtopie

Post autor: Jo_gurt »

Najlepiej chyba będzie kupić jakiś telefonik z BT i używać jako modem. Teraz kwestia tego czy np zadowala cię EDGE czy chcesz mieć szybciej (jeśli się da nad jeziorem) - i do tego dobierasz telefon.
djron2
Początkujący użytkownik forum

Post autor: djron2 »

Hmm no komorke mam z BT Nokia 6280 i szybkosc to tam obojetnie oby wchodzily strony i gg dzialalo. Ale w takim razie co musze zrobic w telefonie zeby dzialal jako modem? i ile by to kosztowalo uzytkowanie internet z komorki?
?yje Aby Jezdzi?!
Jezdze Aby ?y?!
zDaleKi
Stary bywalec bezprzewodowy

Post autor: zDaleKi »

djron2, szkoda, że w tym palmtopie nie masz modułu telefonicznego, wtedy wszytko byłoby proste. A opis byłby tu: > Konfiguracja PDA <
Pozdr, (R) BliSki. (tm)
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
ODPOWIEDZ