A wiec mam palmtopa ASUS A696 (z nawigacja, WIFI itd.) noi chcialbym miec wszedzie internet. Jade teraz nad Jezioro i chcialbym miec tam internet ale nie wiem co i jak. prosze o ratunek i wytlumaczenie
Jak miec internet w Palmtopie
Moderator: Moderatorzy
-
djron2
- Początkujący użytkownik forum
Jak miec internet w Palmtopie
Witam a wiec co do internetu w palmtopie jestem całkowicie zielony!
A wiec mam palmtopa ASUS A696 (z nawigacja, WIFI itd.) noi chcialbym miec wszedzie internet. Jade teraz nad Jezioro i chcialbym miec tam internet ale nie wiem co i jak. prosze o ratunek i wytlumaczenie![:]](./images/smilies/splash.gif)
A wiec mam palmtopa ASUS A696 (z nawigacja, WIFI itd.) noi chcialbym miec wszedzie internet. Jade teraz nad Jezioro i chcialbym miec tam internet ale nie wiem co i jak. prosze o ratunek i wytlumaczenie
?yje Aby Jezdzi?!
Jezdze Aby ?y?!
Jezdze Aby ?y?!
- Jo_gurt
- Guru bezprzewodowy
Re: Jak miec internet w Palmtopie
Najlepiej chyba będzie kupić jakiś telefonik z BT i używać jako modem. Teraz kwestia tego czy np zadowala cię EDGE czy chcesz mieć szybciej (jeśli się da nad jeziorem) - i do tego dobierasz telefon.
-
djron2
- Początkujący użytkownik forum
Hmm no komorke mam z BT Nokia 6280 i szybkosc to tam obojetnie oby wchodzily strony i gg dzialalo. Ale w takim razie co musze zrobic w telefonie zeby dzialal jako modem? i ile by to kosztowalo uzytkowanie internet z komorki?
?yje Aby Jezdzi?!
Jezdze Aby ?y?!
Jezdze Aby ?y?!
-
zDaleKi
- Stary bywalec bezprzewodowy
djron2, szkoda, że w tym palmtopie nie masz modułu telefonicznego, wtedy wszytko byłoby proste. A opis byłby tu: > Konfiguracja PDA <
Pozdr, (R) BliSki. (tm)
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.