Nie mamy ograniczeń czasowych, wiec sporo przed Tobąziz pisze:Trzeba bedzie sie wgryzc w temat

Moderator: Moderatorzy
Nie mamy ograniczeń czasowych, wiec sporo przed Tobąziz pisze:Trzeba bedzie sie wgryzc w temat
wspaniały, liczymy, że zabawisz u nas na zawsze. Pozdrowionka.wspaniały pisze:Rzetelne,przyjazne i... konkretne!
I o to chodziwspaniały pisze:Rzetelne,przyjazne i... konkretne!
wspaniały pisze:Dlatego tutaj zostałem
Czyli m.in. mniepabi84 pisze:Pozdrawiam wszystkich sympatyków obu for(ów)
yagi pisze:Dzieki Bliskiemu na <a href="http://forum-laptopy.info.pl/"><b>forum ... .pl</b></a>
Święta prawdawebmen pisze:Ja znalazłem to forum z gooole kto szuka ten znaduje
Witaj. Napisz coś więcej o sobie no i czy lubisz Chmielaki ?Damiano16 pisze:Witajcie ! Trafiłem tutaj przez google
Nie czytaj wszystkiego.Andrzejxs pisze:dużo tego...chyba nie starczy mi życia
Od teraz to Twój drugi dom.dkjk80 pisze:Mowiac krotko zadomawiam sie tu na dobre
Domel, to może i mnie tam kiedyś spotkałeśDomel pisze:Na Forum trafiłem z linku, umieszczonego przez użytkownika forum autokacik.pl
Witam Kolegę z AKDomel pisze:Na Forum trafiłem z linku, umieszczonego przez użytkownika forum autokacik.pl
Dokładnie tak jest.adik pisze:Szukałem forum bezprzewodowego i te wydało mi się bardzo przyjazne
I to się chwaliblastboy pisze:zaregowałem się żeby napisać rozwiązanie problemu co by innym było prościej
Cieszymy się bardzoblastboy pisze:wygląda mi na to że się zadomowię na dłużej
Krótko, zwięźle i na temat. Dziękujemy Ci DJMETRIX.DJMETRIX pisze:Z google