ja.michal pisze:4.0.2.30
To samo co w "Globe Trotter Connect 2.3 WIN".

Moderator: Moderatorzy
ja.michal pisze:4.0.2.30
To samo co w "Globe Trotter Connect 2.3 WIN".
Spróbuj ściągnąć same sterowniki (w moim podpisie masz link). Rozpakuj do jakiegoś folderu i w czasie instalacji pokaż ten folder. Sterowniki RAS są do kart które są widziane tylko jako modem, a NDIS do kart które są widziane jako karta sieciowa. NDIS jest szybszy. Nie wiem w którym trybie twój modem działa. bob coś więcej by powiedział.Uajka pisze:Na wszedlki wypadek zapytam, sterowniki do tych modemów instalowane są z GT-connect?
Prawdopodobnie RAS a więc stery z serii 3.xx.ja.michal pisze:Nie wiem w którym trybie twój modem działa
W jednym takim zestawie jest obsługa wielu modeli modemów. Nie powinien spasować się inny nie przeznaczony do tego urządzenia.Uajka pisze:Na twojej stronie widze jednak sterowniki PCMCIA, ja mam złącze expresscard, to ma znaczenie?
Na przykład strona dziewiąta tego tematu oraz FAQ.McCool pisze:Przejrzałem wszystko, co dotyczyło Globetrotter'a, ale nie znalazłem tego, co mnie interesuje ...
O właśnie. Spotkałem się tylko z konfiguracją wyboru konkretnej częstotliwości modemu, a tego właśnie szukałem.bob pisze:Na przykład strona dziewiąta tego tematu oraz FAQ.
Jak coś to pytaj.McCool pisze:Thx
Nie zgadza mi się coś. Globetrotter Fusion+ jest na PCMCIA a nie na Express.szaro pisze:Globetrotter Fusion+ z przejściówką z express card do pcmica
Zawsze jest opcja przywracania ustawień fabrycznych lub inaczej standardowych.szaro pisze:w biosie nie mam takiej opcji
Pokazują się jakieś com porty w systemie czy całkowicie głucha cisza ?tiwaz pisze:postanowiłem wgrać nowy firmware,
czyli do końca uwalony nie jest.Mam dwa porty Globetrotter hsdpa application interface (COM5) i globetrotter hsdpa diagnostics interface (com4)
Instrukcja:tiwaz pisze:To jest moja pierwsza w życiu przygoda z hyperterminalem,