Czyli prawie nie żyje.tiwaz pisze:Tak samo. Nawet wpisałem to AT i też nic.

Moderator: Moderatorzy
Czyli prawie nie żyje.tiwaz pisze:Tak samo. Nawet wpisałem to AT i też nic.
Zapewne przy pierwszym flaszowaniu coś poszło nie tak i dlatego przestał działać. Dlatego w pierwszym poście tego wątku piszę że wszystko robimy na własną odpowiedzialność.tiwaz pisze:nie działał mi już od dłuższego czasu, postanowiłem wgrać nowy firmware,
Wiem co piszesz.tiwaz pisze:Mówię, niby coś wykrywa, a jednak nie działa.
Oczywiście, rozumiem. Ale czy znajdę kogoś kto może naprawić mi ten modem, jakiś serwis.Jaco pisze:Dlatego w pierwszym poście tego wątku piszę że wszystko robimy na własną odpowiedzialność.
Spytaj tą firmę:Oczywiście, rozumiem. Ale czy znajdę kogoś kto może naprawić mi ten modem, jakiś serwis.
Zbytnio bym na to nie liczył zwłaszcza że nasz spectiwaz pisze:Ale czy znajdę kogoś kto może naprawić mi ten modem, jakiś serwis.
Inaczej jak to się ma u siebie to może dałoby się coś jeszcze pomyśleć ale tak przez forum bez doświadczenie jest gorzej.Jaco pisze:Zbytnio bym na to nie liczył zwłaszcza że nasz specBob już również nie ma pomysłu .
No nie mówcie, że mogę go już tylko wyrzucić do kosza.Zbytnio bym na to nie liczył zwłaszcza że nasz specBob już również nie ma pomysłu .
Niekoniecznie - ważne, że porty są widoczne to elektronicznie może być sprawny a serwis powinien dać radę.tiwaz pisze:No nie mówcie, że mogę go już tylko wyrzucić do kosza.
Z tego co tu kolega pisze to nawet ATI nie przechodzi.Jaco pisze:A restet modemu ?
Zatem pozostaje ten link.bob pisze:Spytaj tą firmę:
http://www.wel.com.pl/go/...60bc53a0b63433e
To spróbuj na tym adresie od yagi,tiwaz pisze:jedyny serwis na świecie, który może zająć się moim modemem to fabryka Option w Irlandi
Kłamią jak zawszetiwaz pisze:Jest w ofercie blueconnect, kiedyś dzwoniłem to powiedzieli, że wysyłają je do serwisu na zachodzie.
Jutro zadzwonię, mam nadzieję, że jeszcze funkcjonuje to laboratoriumJaco pisze:Kłamią jak zawsze![]()
Zobacz ten temat: http://www.bez-kabli.pl/viewtopic.php?p=41772#41772
A dokładnie numer fona do laboratoriumMoże to ci pomoże.
Na pewno działa.tiwaz pisze:mam nadzieję, że jeszcze funkcjonuje to laboratorium
Ehhh. Takie rzeczy tylko w Erzetiwaz pisze:Dzwoniłem tam kilka razy w ciągu 2 dni jednak nikt nie odbierał
A skąd go pobierałeś? Czy musiałeś to robić. Internet za wolno ci chodził?czy mogłem wgrać nie ten soft co trzeba?
Trudno będzie.nitr0 pisze:I czy ewentualnie ktoś ma ten orginalny żeby wrócić, do tego co był
W jakim zasięgu się znajdujesz?nitr0 pisze:przy ściąganiu przy jakości sygnału DOSKONAŁA.