PLAY chyba wykorzystał to do prześwietlania innych operatorówbob pisze:Chyba, że chcemy sobie na krótko coś podświetlić

Moderator: Moderatorzy
PLAY chyba wykorzystał to do prześwietlania innych operatorówbob pisze:Chyba, że chcemy sobie na krótko coś podświetlić
Bo facet uważa, że zna się o wiele lepiej na wszystkimbob pisze:Natura faceta jest taka, że nie czyta tych instrukcji. Piszę tu o ogólnej tendencji.
To jest podstawa...Jo_gurt pisze:Szczególnie jak się wychodzi bez szwanku
Chyba tak bo już kiepsko działa.Jaco pisze:PLAY chyba wykorzystał to do prześwietlania innych operatorów
Ja instrukcję nawet samochodu czytam.bob pisze:Natura faceta jest taka, że nie czyta tych instrukcji. Piszę tu o ogólnej tendencji.
A co się dzieje z Play? W Płońsku wykorzystali jako maszt dzwonnice kościelną w którą piorun uderzył aż zegar stanął. Chyba ktoś chciał Play prześwietlić.bob pisze:Chyba tak bo już kiepsko działa.
Nie wiem co się dzieje ale przestał praktycznie u mnie działać. Zasięg się skurczył.Jojo pisze:A co się dzieje z Play?
To jednoznaczne.Jojo pisze:wykorzystali jako maszt dzwonnice kościelną w którą piorun uderzył aż zegar stanął.
No to gratuluję cierpliwościJojo pisze:Ja instrukcję nawet samochodu czytam.
I doświadczalnie ugotować jajko na twardo w mikrofali (na własną odpowiedzialność, potem sprzątał nie będę)YaHooo pisze:Najlepiej się uczyć poprzez doświadczenie
No racja racja, ale trzeba uważać co się wkłada do mikrofalówkiJo_gurt pisze: Szczególnie jak się wychodzi bez szwanku
A tak się da?wojteks pisze:I doświadczalnie ugotować jajko na twardo w mikrofali
Moje skłonności doświadczalnika podpowiadają mi abyś zrobił to doświadczalnieJojo pisze:to jak myślicie też należy podchodzić doświadczalnie do tego?
Ja widziałem na YT ja psa piorun trafiłFilmik z piorunem kulistym jest niezły.
Mikrofalówką?przemox.1 pisze:widziałem na YT ja psa piorun trafił
I powstał HootDog.bob pisze:Mikrofalówką?przemox.1 pisze:widziałem na YT ja psa piorun trafił
Nie.. ale śmiesznie musiało by to wyglądaćbob pisze:Mikrofalówką?
Teraz już wiem dlaczego nie jem tego wynalazkuJojo pisze:I powstał HootDog.
To akurat nie jest śmieszne...przemox.1 pisze:Po prostu pies wybieg na dwór w burze i piorun go trafił.
On nie wybieg na dwór tylko cały czas tam był : http://www.youtube.com/watch?v=EkB1QUiYY0Mprzemox.1 pisze:Po prostu pies wybieg na dwór w burze i piorun go trafił.
A wiecie, że jak człowieka walnie piorun (i przeżyje oczywiście) to prawdopodobieństwo tego, że go walnie następny raz rośnie wraz z tym ile razy już go piorun walnął?Jo_gurt pisze:Pies na szczęście przeżył
Widać ma bardzo silną wolę życiabob pisze:Był przypadek faceta w Stanach co go już kilkanaście razy trafiło i nic.
Albo... elektryka prad nie tykaYaHooo pisze:Widać ma bardzo silną wolę życiaAlbo po prostu lubi elektrowstrząsy
![]()
Czyli to był taki przysłowiowy Pan Stasiek stojący pod osiedlowym warzywniakiem?bob pisze:YaHooo, dziwnie ten koleś wyglądał ale to chyba nie była wina tego pioruna.![]()
Domyślam się, że po angielsku, tak?bob pisze:Jest taki dokument o tym facecie i przypadkach trafień piorunem ale tytułu nie pamiętam.
Lecz jak tyknie to elektryk fiknieBliSki pisze:elektryka prad nie tyka![]()
Ale koleś miał fartabob pisze:Był przypadek faceta w Stanach co go już kilkanaście razy trafiło i nic. Skórkowany żyje.