Myślisz o takim co zapoczątkował niejaki Drzymała?YaHooo pisze:No wiersz planuję mieć wszystko mobilne. Już zacząłem, bo internet mam mobilny. Teraz pora na apartament

Moderator: Moderatorzy
Myślisz o takim co zapoczątkował niejaki Drzymała?YaHooo pisze:No wiersz planuję mieć wszystko mobilne. Już zacząłem, bo internet mam mobilny. Teraz pora na apartament
Mobilny apartament Drzymały...paszczak pisze:Myślisz o takim co zapoczątkował niejaki Drzymała?
O nie. W Polsce to stanowczo za zimno na takie eksperymentypaszczak pisze:Myślisz o takim co zapoczątkował niejaki Drzymała?![]()
No co Ty. Klimat nam się ociepla.YaHooo pisze:W Polsce to stanowczo za zimno
Wiesz, póki zimą pada śnieg to nie ma mowy o takim mieszkaniuJaco pisze:Klimat nam się ociepla.
Hmm właśnie zburzyłeś cały mój plan. Czyli zostaję tutaj gdzie mieszkam terazja.michal pisze:Dokładniej to nici z takim budynkiem jak temperatura spada poniżej 6 stopni.![]()
Nie wpadaj w panikę:YaHooo pisze:Hmm właśnie zburzyłeś cały mój plan. Czyli zostaję tutaj gdzie mieszkam teraz
A no to co innego. Zatem kto się ze mną zabiera do Dubaju? Wykupimy całe piętrobob pisze:Prezes Budimexu miał na myśli Moskwę.![]()
Ostatnio widziałem reklamę. 18 000 USD za 1mKw aparthotelu na wyspie palmie.YaHooo pisze:Wykupimy całe piętro
Ale on już całkowicie wybudowany, czy jeszcze się buduje? Bo ostatnio jestem do tyłu z wiadomościami ze świataja.michal pisze:18 000 USD za 1mKw aparthotelu na wyspie palmie.![]()
No to ja już wolę o wiele tańsze za 12 000 USD za 1mKw na Żoliborzu w stanie developerskim.ja.michal pisze:Ostatnio widziałem reklamę. 18 000 USD za 1mKw aparthotelu na wyspie palmie.
Skoro otwarcie było to i skończyli.YaHooo pisze:Ale on już całkowicie wybudowany, czy jeszcze się buduje? Bo ostatnio jestem do tyłu z wiadomościami ze świata
Najgłupsze co można teraz zrobić to kupić "coś" czego niema.bob pisze:w stanie developerskim.
Oho nieźleja.michal pisze:Skoro otwarcie było to i skończyli.![]()
Nie jestem głupi spójrz jak tanio na tym wyjdę w porównaniu do tego:ja.michal pisze:Najgłupsze co można teraz zrobić to kupić "coś" czego niema.
ja.michal pisze:Za taką cenę masz rezydencję 600mKw.
Bardziej opłacalne... chyba.bob pisze:Lub cztery hotele w Grecji.
Jeszcze trochę i developerka stanie. Rok może półtora. Już przestają budować i stają rozpoczęte budowy w stolicy.bob pisze:no właśnie chciałem temat nieco skierować w stronę nieruchomości.
Trochę te ceny mało konkurencyjne z krajami południowymi Europy. Można sądzić, że takie coś długo nie może trwać.ja.michal pisze:Jeszcze trochę i developerka stanie.
bob mam wrażenie, że "Rozbawię was" czytam, ktoś miał fantazje...bob pisze:http://www.domiporta.pl/details,191,106343078.asp
To jest 145 000 USD za 1mKw w Białołęce i nawet Szejk wymięka.