No co ty, Asteriksa nie czytałeś?krystianb pisze:widze, że żeby być na bierząco to się musze łaciny nauczyć, na szczęście są google

Moderator: Moderatorzy
No co ty, Asteriksa nie czytałeś?krystianb pisze:widze, że żeby być na bierząco to się musze łaciny nauczyć, na szczęście są google
Albo po prostu nie uważał na lekcjach polskiegoJo_gurt pisze:No co ty, Asteriksa nie czytałeś?
Co ma do tego ikonka FAQ czyli odpowiedzi na często zadawane pytania? Coś mi się wydaje, że pomyliłeś FAQ z pewnym anglojęzycznym ulicznym zwrotemgrzegorz0123 pisze:z drugiej rozważają może żeby klient sam sobie to zamontował![]()
Ale my nie popieramy tu takich zachowań więc radzę Ci uważać.faridrox pisze:Za to dobrze oddaje atmosferę w temacie
Blido Popatrz kiedy ja edukacje powrzechną skończyłem, a niepowtarzana wiedza szybko z głowy wietrzeje... z resztą tak jakoś nie przypominam sobie takich rzeczy z polskiego, na mat fizie byłem, raczej się trzeba było skupić na tym żeby mature zdać... a jak się okazało to polak był łatwieszy od maty...Blido pisze:Albo po prostu nie uważał na lekcjach polskiego
Zależykrystianb pisze:a jak się okazało to polak był łatwieszy od maty...
Całe życie mam ten problem.Jo_gurt pisze:I napisz teraz wypracowanie na kilka stron o czymś co można skwitować trzema słowami
Nie oglądasz "Mody na sukces"?Jo_gurt pisze:napisz teraz wypracowanie na kilka stron o czymś co można skwitować trzema słowami
To jest raczej wykorzystanie schematu:paszczak pisze:To jest wielka sztuka.....
Taa, trochę jak za komuny. Bezrobocia brak, ale produktywność bliska zerupaszczak pisze:Armia ludzi ma zatrudnienie,
Ja to to nazywam królikarnia.paszczak pisze:"Mody na sukces"
Masz całkowitą rację. Skoro już obrażamy poezję, to ja posunę się jeszcze dalej i stwierdzę, że moim skromnym zdaniem poeci są skrytymi emo - niedowartościowanymi, starającymi się zwrócić na siebie uwagę. Zamiast cięcia się żyletkami skupiają na sobie uwagę zmuszając ludzi do zastanawiania się co mieli na myśli używając tej czy innej, mniej lub bardziej trafionej metafory. I tak jak emo, budzą pozytywne emocje wyłącznie wśród przedstawicieli swojego gatunkuJo_gurt pisze:Poezja to marnotrawstwo słów, kiedy myśl można wyrazić jednym zdaniem.
Są tacy co potrafią skwitować jeszcze krócej, np jednym akronimem - "LoL"Jo_gurt pisze:I napisz teraz wypracowanie na kilka stron o czymś co można skwitować trzema słowami
Gwoli ścisłości - ja nie chcę nic/nikogo obrażać. Ja wyrażam tylko swoje zdanieBlido pisze:Skoro już obrażamy poezję
LOLBlido pisze:Są tacy co potrafią skwitować jeszcze krócej, np jednym akronimem - "LoL"
Tak jak ja.Jo_gurt pisze:Ja wyrażam tylko swoje zdanie
Kolejny... Co ma do tematu karta pamięci stosowana w aparatach Olympus?faridrox pisze:XD
No chyba takBlido pisze: Tak jak ja.. Wygląda na to że jesteśmy naczelnymi trollami bez-kabli
Oczywiście laudatis jak już. Przepraszam, że literka uciekła.krystianb pisze:bob jak już to laudatis
To duże nadużycie.Jo_gurt pisze:Poezja to marnotrawstwo słów,
Posuwasz się stanowczo za daleko i formułujesz zbyt daleko idące wnioski.Blido pisze:ja posunę się jeszcze dalej i stwierdzę, że moim skromnym zdaniem poeci są skrytymi emo - niedowartościowanymi, starającymi się zwrócić na siebie uwagę. Zamiast cięcia się żyletkami skupiają na sobie uwagę zmuszając ludzi do zastanawiania się co mieli na myśli używając tej czy innej, mniej lub bardziej trafionej metafory
Twierdzisz że po pokemońsku byłoby najkrócej? Ja myślę że nie tylko nie byłoby najkrócej, ale i znacznie utrudniłoby komunikację.bob pisze:W zasadzie to można i komunikować się po "pokemońsku" będzie najkrócej.
Może już znasz ten język?lubczyk pisze:Mi to nie sprawia problemów. Bardzo fajnie się to czyta
Ktoś tu popada w skrajnościbob pisze:W zasadzie to można i komunikować się po "pokemońsku" będzie najkrócej.
Po co specjalnie popełniać błędy?lubczyk pisze:I staram się poprawiać osoby które nagminnie (i często specjalnie) popełniają błędy ortograficzne.