"Nie mniej niż ustalona minimalna płaca krajowa".marens pisze:"Tyle ile zarabia średnio osoba na podobnym stanowisku w państwa firmie"

Moderator: Moderatorzy
"Nie mniej niż ustalona minimalna płaca krajowa".marens pisze:"Tyle ile zarabia średnio osoba na podobnym stanowisku w państwa firmie"
To mój kuzyn dobry "interesuje mnie tyle a tyle a jak nie odpowiada to dziękuje państwu". Przyjęli go, ale to trzeba mieć niezłe jaja aby coś takiego powiedzieć.ja.michal pisze:"Nie mniej niż ustalona minimalna płaca krajowa".
Racja, ale jak się odbędzie ze 2-3 rozmowy to już nie będzie się czego baćbob pisze:Można by dużo o tym pisać.
Z tego co mi się wydaje to nie, bo nie jesteś wtedy konkretnymarens pisze:Na pytanie ile chciałbyś zarabiać najlepiej odpowiedzieć
Albo zwyczajnie trzeba mieć świadomość za ile ci się opłaca pracować a za ile nieTrzeba jeszcze mieć jakieś umiejętności bądź cechy, których firma szuka i szkoda stracić takiego kandydata.
Po co dwa razy wymieniles Playa??Chyba Ci chodzilo o Orange??marens pisze:Jaka jest szansa aby dostać się do punktu P4/Play/Era/Plus w galerii handlowej?
Znam ten wątek, ale nie wszyscy stąd są tam i na odwrót.Darecky pisze:Tu masz ciekawy wątek na temat pracy u opów:
http://www.telepolis.pl/forum/viewtopic.php?t=6928