Też byłbym za takim rozwiązaniemBliSki pisze:Gdyby operatorzy inni też tu przycięli a zostawili większe limity, to byłoby moim zdaniem lepiej.

Moderator: Moderatorzy
Też byłbym za takim rozwiązaniemBliSki pisze:Gdyby operatorzy inni też tu przycięli a zostawili większe limity, to byłoby moim zdaniem lepiej.
Nawet niech się nie ważą.YaHooo pisze:Też byłbym za takim rozwiązaniem
Ale chyba tak nie zrobią, więc możesz spać spokojniebob pisze:Nawet niech się nie ważą.![]()
Dziękuję i życzę wzajemnie.Ale chyba tak nie zrobią, więc możesz spać spokojnie
Witam wszystkich - jestem nowym uzytkownikiem tego forum i chciałbym napisać kilka słów na temat oferty Play`a. Otóż te 5GB to mrzonka bo przy tak niskim transferze to żeby wykorzystać limit to miesiąc musił by mieć ze 70dni. O rozmowie ze Skypa, lub obejrzeniu filmu na You Tube to można tylko pomarzyć. Mieszkam w Łodzi (blisko centrum). Chętnie poznał bym opinie innych użytkowników mieszkających w Łodzi i nie tylko.deeprest pisze:Ktos już korzysta? Jakie wrażenia, opinie - mam ochotę na play, bo tanio
MB (MEGABAJTÓW)? Na dzień dzisiejszy 5MB/s jest niemożliwe nawet w HSDPA, może chodziło o KB/s?marek_726 pisze:skacząc do 5,15,30 MB/s
Bo to prawdamarek_726 pisze:zasięg zależy od wielu czynników
A jak ci zagwarantują kiedy ktoś może mieszkać w np.: Bunkrze Hitlera ze ścianami mocno zbrojonymi o grubości 2m.marek_726 pisze:a poza tym nie gwarantują zasięgu w budynkach
Eee tam nie przesadzajmy.Adamusek xD pisze:Na dzień dzisiejszy 5MB/s jest niemożliwe nawet w HSDPA,
Ja nie przesadzam bo napisałem 5MB(megabajtów) czyli 40mb(megabitów) więc nie możliwe dla internetu komórkowegobob pisze:Eee tam nie przesadzajmy.
A widzisz sam się ślizgnąłem na jednostkach.Adamusek xD pisze: Ja nie przesadzam bo napisałem 5MB(megabajtów) czyli 40mb(megabitów) więc nie możliwe dla internetu komórkowego
Nie ma za co. SPOXbob pisze:przepraszam.
marek_726 pisze:predkość pobierania 1,14 Giga
Staramy się to od lat na tym forum wpajać.marek_726 pisze:Morał z tego taki żeby nie sądzić zbyt pochopnie, ale wyjść z domu z laptopem i wówczas dopiero można coś powiedzieć na temat zasięgu.
A już myślałem że na ursynowie tylko taki kibelek wczoraj był. Potwierdzam że dziś śmiga jak należy.sooundy pisze:Od wczoraj jestem abonentem PLAY Online.
Lokalizacja: Wieliszew k.Legionowa (teoretycznie na mapie PLAY brak zasięgu).
Transfery: Na załączonym pliku, wczoraj upload był kiepściutki, dziś wyraźna poprawa, download przez dwa dni ok, bez zarzutów, ściąganie plików prawie "całą szerokością" łącza.
W teorii oferuje szybsze HSDPA.krzyo88 pisze:Lepiej wziasc huawei e220
Przeciążenie nadajnikaszymski pisze:Ciekawę co takiego to powoduje...?
ale tak z dnia na dzień...?Sundance_kid pisze:[....]
Przeciążenie nadajnika
Od jakiego czasu jest ta oferta? Dużo osób się na nią skusiło. Takie moje domysły.szymski pisze:ale tak z dnia na dzień...?
Chyba od 07.07.2008 albo coś koło tego, aż się boję pomyśleć co będzie za miesiąc...Sundance_kid pisze:Od jakiego czasu jest ta oferta? Dużo osób się na nią skusiło. Takie moje domysły.