Też się z tym zgodzę. Ja zawsze się tego trzymam i dobrze na tym wychodzęmarens pisze:Ty byłeś tym przeciętnym nie wyróżniającym się ani w dół ani w górę to dochodzisz do wniosku że zawsze dobrze być sobą.

Moderator: Moderatorzy
Też się z tym zgodzę. Ja zawsze się tego trzymam i dobrze na tym wychodzęmarens pisze:Ty byłeś tym przeciętnym nie wyróżniającym się ani w dół ani w górę to dochodzisz do wniosku że zawsze dobrze być sobą.
I nasz pozaginasz bo anteny kupi do 3G.YaHooo pisze:A jak znajdę jakąś dobrą pracę to w ogóle luzik będzie
To może się zepniemy wszyscy z forum.YaHooo pisze:E tam jednak od razu radiolinię kupię
ja.michal pisze:PRMBK
A u kogo światełko?PRMBK
Możecie u mnie postawićkrystianb pisze:Cytat:
PRMBK
A u kogo światełko?
Będzie dywersyfikacja, żeby neta nigdy nie brakowałomarens pisze:Mam blisko węzeł TKT, TP, Exatela...
Ja mam lampke 60W nad łóżkiem, może być?krystianb pisze:A u kogo światełko?
EEEE nam są megaWaty a najlepej TERRAWATYwaty potrzebne, a nie wacikiJo_gurt pisze:Ja mam lampke 60W
Playbob pisze:Jakieś typy?
Hmm, może, może...BliSki pisze:Play
Rozumiem, że to te sektrory niżej? Szkoda, że poruszone wiecej by mozna było powiedzieć...bob pisze:Nowy BTS w mojej okolicy:
Tak.krystianb pisze:Rozumiem, że to te sektrory niżej?
Poprawione.krystianb pisze:Szkoda, że poruszone wiecej by mozna było powiedzieć...
Raczej nie play, era albo plus ciezko zgadąć takiego samego sprzetu uzywają. Troche to nawet mi te sektory na duale wyglądają co by playa wykluczało... Musze obstykać btsy w mojej okolicy w wawie. Oj troche tego będzie....BliSki pisze:Play
To miałem jednak okobob pisze:To Play
BliSki pisze:To miałem jednak oko
BliSki pisze:Bo ich BTSy rosną jak grzyby po deszczu
Miałeś i pewnie sprawdzałeś na spisie UKE.BliSki pisze:To miałem jednak oko
Niebob pisze:Miałeś i pewnie sprawdzałeś na spisie UKE.
Tak Orange a na ten adres tylko z nowych na spisie Play się pokazał jak również ten BTS tak więc... Na spisie nie ma w ogóle Plusa ani Ery.yagi pisze:Ten duzy maszt to Orange?