Najlepiej z tymi limitami z czasów gprs, które do hsdpa nie bardzo pasują.luki19910221 pisze:Moze operatorzy sie zmobilizuja

Moderator: Moderatorzy
Najlepiej z tymi limitami z czasów gprs, które do hsdpa nie bardzo pasują.luki19910221 pisze:Moze operatorzy sie zmobilizuja
Chca z ludzi wydusic ile sie da - chcesz wiekszy limit to poprosimy 120 zl abo...bob pisze:Najlepiej z tymi limitami z czasów gprs, które do hsdpa nie bardzo pasują.luki19910221 pisze:Moze operatorzy sie zmobilizuja
Ale za 120 to dalej śmiech na sali. Zrobiłem test i wygląda na to, że limit 4GB przy b.dobrych warunkach można wyprztykać w ok. dwie godziny.yagi pisze:chcesz wiekszy limit to poprosimy 120 zl abo...
Ale to tak OT bo temat jest zgoła inny.Time to Complete Transfer: 00:07:26:563
Download Size: 272 993 000 bytes
266 594,73 KB
Total Data Dowloaded: 272 993 000 bytes
266 594,73 KB
Average Speed: 611 320,24 bytes per second
596,99 KB per second
Peak Speed: 676 548,00 bytes per second
660,69 KB per second
No wiem na 1MB to korzystniej jest.yagi pisze:No to w Erze jakies 160 zl za 10 GB
luki19910221 pisze:Na HSDPA w ogóle limitow byc nie powinno
bob pisze:...a już na pewno nie za 120 czy 160 zł miesięcznie.
No zaraz, zaraz... Ja na EDGE wykorzystuje limit w około 15 dni, to z jakiej racji Wy HSDPA-dowcy macie nie mieć limitu? To nie dość, że macie szybki internet, to jeszcze limity Wam zdjąć? PROTESTUJE! Albo wszyscy, albo niktluki19910221 pisze:Na HSDPA w ogóle limitow byc nie powinno
Żeby było sprawiedliwie to nikt nie powinien mieć.Mikolaj211 pisze:To nie dość, że macie szybki internet, to jeszcze limity Wam zdjąć? PROTESTUJE! Albo wszyscy, albo nikt
bob pisze:Żeby było sprawiedliwie to nikt nie powinien mieć.
No właśnie by nie siedzieli.Jak inaczej ludzi oderwać od kompów?
Jarek no.1 pisze:Limity muszą być, to w trosce o Wasze zdrowie, inaczej to:
hemoroidy
bóle stawów, kręgosłupa, choroby krążenia, ..... dalej wymieniać?
SiłąJarek no.1 pisze:ak inaczej ludzi oderwać od kompów?
Niby baba a jakies nie-babskie sposobySundance_kid pisze:Siłą![]()
Mojego tak moge odrywać ale reszte ludzi można siłąJo_gurt pisze:Inaczej sie faceta odrywa od kompa
Święte słowaJarek no.1 pisze:Limity muszą być, to w trosce o Wasze zdrowie, inaczej to:
hemoroidy
bóle stawów, kręgosłupa, choroby krążenia, .....
Wszyscu tutaj liczymy ze nie tylko iPlusBoras pisze:No ale to tylko moje oczekiwania i liczę, ze iplus nie będzie zniechęcał tylko szedł do przodu w kwestii tych ograniczeń.
Ale za miesiąc? I w Krakowie?pkgaccdetails pisze:za sieć muszę płacić dodatkowo 30 zł...
Tak właśnie przycinają.pidsud pisze:akhmed, a czy w Orange za 120zł nie przycinają przypadkiem do 64kb/s??
wow 64kb/spidsud pisze:a czy w Orange za 120zł nie przycinają przypadkiem do 64kb/s??