BlueConnect przez router
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
BlueConnect przez router
Witam wszystkich.
Mam zamiar rozdzielić BlueConnecta przy pomocy routera. Chciałbym pare rad jak to zrobić najlepiej.
Mam swoją koncepcje która wygląda następująco:
Laptop z włączoną usługą Blue Connect podłączyć do routera do portu wan i router złączyć z AP przy pomocy switcha. Będzie działać?
Mam zamiar rozdzielić BlueConnecta przy pomocy routera. Chciałbym pare rad jak to zrobić najlepiej.
Mam swoją koncepcje która wygląda następująco:
Laptop z włączoną usługą Blue Connect podłączyć do routera do portu wan i router złączyć z AP przy pomocy switcha. Będzie działać?
- bob
- Guru bezprzewodowy
- Jo_gurt
- Guru bezprzewodowy
Re: BlueConnect przez router
Bedzie, ale latwiej tak:jero pisze:Laptop z włączoną usługą Blue Connect podłączyć do routera do portu wan i router złączyć z AP przy pomocy switcha. Będzie działać?
- do laptopa podlaczyc AP - w ten sposob mozesz podlaczyc pare kompow przez WiFi
- do laptopa podlaczyc router z wbudowanym switchem i AP i dalej podlaczac co chcesz, albo kablem albo radiowo
- DJ1910
- Specjalista bezprzewodowy-senior
chcesz by kolega dostal zawału, zorientowawszy się, ile ten router kosztuje?:P:Pbob pisze:Najlepiej wrt54g3g.
tymbardziej ze patrzac po lokalizacji, wiecej niz EDGE załozyciel tego tematu nie łapie

- bob
- Guru bezprzewodowy
Masz rację napisałem zanim pomyślałem.DJ1910 pisze:chcesz by kolega dostal zawału, zorientowawszy się, ile ten router kosztuje?

-
- Początkujący użytkownik forum
Oki, dzięki panowie za info, troche mi to rozswietliło droge,
jeszcze małe pytanie jeśli temat nie jest przedawniony:
Jak należy skonfigurować taki router, jaki typ adresów ustawić?
P.S. bob dj1910 miał racje, prawie dostałem zawału jak zobaczyłem cene tego rutera
jeszcze małe pytanie jeśli temat nie jest przedawniony:
Jak należy skonfigurować taki router, jaki typ adresów ustawić?
P.S. bob dj1910 miał racje, prawie dostałem zawału jak zobaczyłem cene tego rutera