IPlus Zrywanie się połoczenia podczaś pobierana

Zagadnienia dotyczące technice w szerokim tego pojęcia znaczeniu czyli luźne dyskusje o zagadnieniach technicznych ale nie związanych z główną tematyką forum, m.in, komputery, oprogramowanie, systemy operacyjne - techniczny Hyde-Park.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
szoszonek_1992
### BAN ###

IPlus Zrywanie się połoczenia podczaś pobierana

Post autor: szoszonek_1992 »

W czsie pobierania piosenki zrywa mi połoczenie i pokazuje że pobrało a tak naprawde pobrało mi tylko 10% może zna ktos taki program który niebedzie pozwalał na zerwanie połoczenia z internetem i pobierze czałą piosenke. Z Góry za wszystkie odpowiedzi dziekuje
Engelbert
Stary wyga bezprzewodowy

Re: IPlus Zrywanie się połoczenia podczaś pobierana

Post autor: Engelbert »

To połączenie jest zrywane, czy po prostu jest informacja, że ściągnięto, a tak naprawdę nie ściągnięto? W jaki sposób ściągasz plik, przez ftp czy p2p? Czy dotyczy to wszystkich plików?
szoszonek_1992
### BAN ###

Post autor: szoszonek_1992 »

Pokazuje, że ściągnęło... ściągam przez Przeglądarkę (próbowałem przez Internet Explorer i Fiwala) ras żem sciągam przez jakis program to doszło do kilku procent i od nowa zaczeło pobierać

[ Dodano: 2008-03-30, 21:15 ]
a dotyczy to tylko pików mp3 jak pobieram coś inego z inej strony, co tak samo waży to pobierze normalnie
Ostatnio zmieniony 2008-04-27, 11:45 przez szoszonek_1992, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
bob
Guru bezprzewodowy

Post autor: bob »

szoszonek_1992, jak nie zainstalujesz sobie słownika to zostaniesz usunięty z forum. Co to znaczy, żeby tyle byków robić na jeden centymetr kwadratowy. Nie jesteśmy idealni i mi się też zdarzy ale bez przesady.Tak więc proszę Cię zainstaluj sobie Firefox`a stąd : http://www.mozilla-europe.org/pl/products/firefox/ a w nim jest słownik. :nienie:
ODPOWIEDZ