Pewnie zainstaluje.Albo. Przychodzi do ciebie kolega (albo i koleżanka), a ty oczywiście masz zajęte ręce, bo całujesz ją/go... po rękach (oczywiście)
.

Moderator: Moderatorzy
Pewnie zainstaluje.Albo. Przychodzi do ciebie kolega (albo i koleżanka), a ty oczywiście masz zajęte ręce, bo całujesz ją/go... po rękach (oczywiście)
.
Przecież to nie jest higienicznebob pisze:bo całujesz ją/go... po rękach (oczywiście)
Masz rację nie pomyślałem o tym.Jarek no.1 pisze:Przecież to nie jest higieniczne![]()
...a o stopach zapomniałeś?Jarek no.1 pisze:bob napisał/a:
bo całujesz ją/go... po rękach (oczywiście)
A co jest higienicznie?bob pisze:Jarek no.1 napisał/a:
Przecież to nie jest higieniczne![]()
Hibernacja biologiczno-medyczna ? Wtedy byłaby utrudniona obsługa programu.Demon pisze:A co jest higienicznie?
Tak na nich tylko piszeJarek no.1 pisze:Taki duży i nie wiewiadomo że chusteczki
Taki duży i nie wieDemon pisze:A co jest higienicznie?
Jedynie poruszyłeś temat tabu.Jarek no.1 pisze:Czyżbym wywołał lawinę?
To już nie będę, same prowokacje mi wychodzą...bob pisze:poruszyłeś temat tabu
Chyba nikt o zdrowych zmysłach nie zakłada spoconej koszulki na wyszorowane ciało.Sundance_kid pisze:Oprócz mycie bym dodała to, że ubrania, szczególnie koszulki też się zmienia.
Ja też się cieszę. Autobusami czy pociągami nie jeździłem od wielu lat.Sundance_kid pisze:w komunikacji miejskiej można czasem zwrócić zawartość żołądka. Dobrze, że mam rzadko przyjemnośc obcowania z nią.
ZakładaChyba nikt o zdrowych zmysłach nie zakłada spoconej koszulki na wyszorowane ciało.
Ja w sumie rzadko jeżdże ale raz na jakiś czas jak się przejadę to z radością gnoja tankuje i dziękuje, że go mam i że jeździbob pisze:Ja też się cieszę. Autobusami czy pociągami nie jeździłem od wielu lat.
Teoretycznie są. W wiekszości chyba jednak nie działa lub nie jest włączana. W łodzkich tramwajach w lato potrafi działać ogrzewanie.bob pisze:Czy w dzisiejszych autobusach są już klimy ?
To nie tylko Ty trafiasz - ogólnie w Polsce jest bardzo brudno i wiele osób nie dba o higienę. Smród w miejscach publicznych stał się standardem w naszym kraju. Wiele osób z zewnątrz to zauważa. Nie wiem co się dzieje z płcią piękną nawet. Bardzo wiele kobiet rzadko się myje a przecież raz w tygodniu nie wystarcza.Sundance_kid pisze:Nie wiem dlaczego ja trafiam n... na brudnych ludzi
*bob to jest tragedia jak oni mogą tak robić.bob pisze:a przecież raz w tygodniu nie wystarcza.
bob pisze:przecież raz w tygodniu nie wystarcza.
Część bram w Łodzi - wchodzisz z zatkanym nosem. O krancówkach nie wspominam.bob pisze:Smród w miejscach publicznych stał się standardem
Może to jej naturalneDemon pisze:Mam taką sąsiadkę co ma cały czas wąsa czarnego z kawy