Zmniejszenie abonamentu w blue connect

Pozostałe zagadnienia (sprzętowe i programowe), które nie pasują do powyższych kategorii np. optymalizacja łącza, liczniki danych, bezpieczeństwo w sieci, informacje podstawowe.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
rekin27
Stały użytkownik forum

Zmniejszenie abonamentu w blue connect

Post autor: rekin27 »

Dziś zadzwoniłem BOA blueconnect w celu zmniejszenia abonamentu ze 120zl na 48zl i przeżyłem rozczarowanie,Pani z którą rozmawiałem odpowiedziała mi że nie ma takiej możliwości w górę owszem ale na dół nie. :szok: Temat raczej jest dla informacji ale jeżeli ma ktoś jakąś rade to chętnie skorzystam.Nie chce się całkowicie pozbywać BC.Pozdrawiam
rekin
Awatar użytkownika
Jo_gurt
Guru bezprzewodowy

Re: Zmniejszenie abonamentu w blue connect

Post autor: Jo_gurt »

No niestety, to bardzo popularne posunięcie wszelkich dostawców. Zabezpieczają się przed ograniczeniem dostawania kasy ;) Czasem też można przejść na niższy abonament, ale za pokaźną opłatą, czyli prawie jak zerwanie umowy. Cóż, takie realia, za wiele się na to nie poradzi.
Awatar użytkownika
Patryk
Guru bezprzewodowy

Post autor: Patryk »

rekin27 pisze:Dziś zadzwoniłem BOA blueconnect w celu zmniejszenia abonamentu ze 120zl na 48zl i przeżyłem rozczarowanie
A umowę czytałeś przed podpisaniem ?
To by rozczarowania nie było :]
rekin27
Stały użytkownik forum

Patryk_Napisałem ten temat żeby ostrzec innych nabywców internetu mobilnego żeby nie popełnili tego samego błędu,myślę że dużo osób o tym nie wie.
rekin
Awatar użytkownika
bob
Guru bezprzewodowy

Post autor: bob »

A przed czym przestrzegasz ?
Bo to żadna nowość, że w trakcie trwania umowy nie ma możliwości zejścia na niższy abonament.
rekin27
Stały użytkownik forum

Ok sorry w ogóle że zamieściłem ten post,jeżeli każdy o tym wie to nie ma po co trzymać mojego postu zdejmijcie go.
rekin
ODPOWIEDZ