Zmniejszenie abonamentu w blue connect
Moderator: Moderatorzy
-
- Stały użytkownik forum
Zmniejszenie abonamentu w blue connect
Dziś zadzwoniłem BOA blueconnect w celu zmniejszenia abonamentu ze 120zl na 48zl i przeżyłem rozczarowanie,Pani z którą rozmawiałem odpowiedziała mi że nie ma takiej możliwości w górę owszem ale na dół nie.
Temat raczej jest dla informacji ale jeżeli ma ktoś jakąś rade to chętnie skorzystam.Nie chce się całkowicie pozbywać BC.Pozdrawiam

rekin
- Jo_gurt
- Guru bezprzewodowy
Re: Zmniejszenie abonamentu w blue connect
No niestety, to bardzo popularne posunięcie wszelkich dostawców. Zabezpieczają się przed ograniczeniem dostawania kasy
Czasem też można przejść na niższy abonament, ale za pokaźną opłatą, czyli prawie jak zerwanie umowy. Cóż, takie realia, za wiele się na to nie poradzi.

- Patryk
- Guru bezprzewodowy
A umowę czytałeś przed podpisaniem ?rekin27 pisze:Dziś zadzwoniłem BOA blueconnect w celu zmniejszenia abonamentu ze 120zl na 48zl i przeżyłem rozczarowanie
To by rozczarowania nie było
![:]](./images/smilies/splash.gif)
-
- Stały użytkownik forum
Patryk_Napisałem ten temat żeby ostrzec innych nabywców internetu mobilnego żeby nie popełnili tego samego błędu,myślę że dużo osób o tym nie wie.
rekin
- bob
- Guru bezprzewodowy
A przed czym przestrzegasz ?
Bo to żadna nowość, że w trakcie trwania umowy nie ma możliwości zejścia na niższy abonament.
Bo to żadna nowość, że w trakcie trwania umowy nie ma możliwości zejścia na niższy abonament.
-
- Stały użytkownik forum
Ok sorry w ogóle że zamieściłem ten post,jeżeli każdy o tym wie to nie ma po co trzymać mojego postu zdejmijcie go.
rekin